Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Παλλήνη - Μερτύρης Παναγιώτης: «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς...» [ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ]

Magical Snap - 2014.02.23 21.34 - 004

Σε μια λιτή, όπως επιβάλουν οι καιροί, αλλά άκρως εντυπωσιακή από πλευράς συμμετοχής εκδήλωση ο Παναγιώτης Μερτύρης παρουσίασε το όνομα, την ιδρυτική διακήρυξη και το έμβλημα του νέου αυτοδιοικητικού συνδυασμού που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Παλλήνης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη πόλεις για ζεις» εξήγησε ότι η ομάδα του δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων εργαστηριακών δοκιμών κομματικών γραφείων ή προσωπικών συμφερόντων αλλά βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας και των δημοκρατικών διαδικασιών ενώ διευκρίνισε ότι στόχος της είναι να αλλάξει το σκηνικό στο δήμο και να αποδείξει ότι οι ενεργοί πολίτες έχουν τη δύναμη να συμβάλουν αποτελεσματικά.

Επίσης τόνισε χαρακτηριστικά ότι χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, θα δουλέψει σκληρά και θα αγωνιστεί για το καλό του τόπου που γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει, δραστηριοποιείται και γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα ενότητας με ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας και συστράτευσης, προς όλους τους Αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Δήμου Παλλήνης παλιούς και νέους που έχουν τον ίδιο στόχο μαζί του. 

Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά « Όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο μας άκουσα αρκετά σχόλια. Θα θυμίσω όμως σε όλους αυτούς τους καλοπροαίρετους αυτό που είπε ο Γκάντι, πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς...»

Διαβάστε εδώ η κατεβάστε σε ηλεκτρονική μορφή ολόκληρη την ομιλία του Π. Μερτύρη.

Magical Snap - 2014.02.24 11.03 - 001

κλικ στην εικόνα για να δείτε το Βίντεο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york