Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Εικόνες εγκατάλειψης και στο κολυμβητήριο του Γέρακα - Προσοχή Μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος!!!

Μετά την Παλλήνη εικόνες εγκατάλειψης και στο Γέρακα.

Το κολυμβητήριο του Γέρακα ενώ θα μπορούσε να είναι σημείο αναφοράς για την πόλη παραμένει ένα από τα πιο παραμελημένα σημεία της και έχει καταστεί επικίνδυνο για τους δημότες που το χρησιμοποιούν αλλά και τους αθλητές που προπονούνται εκεί.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν και μας έστειλε ο σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Γέρακα κος Στρίκος στο χώρο εντοπίστηκαν:

1. Σπασμένα πλακάκια με φόβο να κοπούν τα πόδια των παιδιών

2. Φθαρμένα κουλουάρ με συνέπεια να γεμίζει η πισίνα σπασμένα κομμάτια

3. Ελαττωματικοί βατήρες και κάποιοι έχουν αφαιρεθεί

4. Σκουριασμένα και φθαρμένα παγκάκια επικίνδυνα για την υγεία των παιδιών

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS (ΕΔΩ) το παραπάνω θέμα το έφερε προς συζήτηση στο συμβούλιο της τοπικής Ενότητας Γέρακα ο σύμβουλος κος Στρίκος Κων/νος την Τετάρτη 22.01.2014.

Το τοπικό συμβούλιο πήρε απόφαση να ενημερωθούν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Ο κος Στρίκος στην ίδια συνεδρίαση έφερε και ένα αλλο θέμα προς συζήτηση που απασχολεί όλους τους δημότες εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα το θέμα αφορούσε την επικίνδυνη κατάσταση οδοστρώματος στις οδούς Καζαντζάκη και στην Έβρου στο Γέρακα λόγω των έργων που γίνονται από εργολάβο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS η απάντηση που πήρε ο κος Στρίκος είναι ότι την ευθύνη για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί την έχει ο εργολάβος και κατ επέκταση η ΔΕΗ και όταν τα έργα τελειώσουν θα ξαναδούν το θέμα....

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york