Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Επίθεση στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας - Γλυκών Νερών

Χθες βράδυ 4/11/2013, οι γνωστοί άγνωστοι, επιτέθηκαν στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας-Γλυκών Νερών, προξενώντας σοβαρές φθορές στην τζαμαρία των γραφείων.

Η πράξη αυτή είναι σε συνέχεια υβριστικής επίθεσης που δέχθηκαν κατ’ εξακολούθηση σύντροφοί μας, κατά την διανομή υλικού για την απεργία της 6/11/2013, στην Παιανία το βράδυ της 3/11/2013, από ομάδα τριών ατόμων, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, που όπως αποδείχθηκε (βάσει του αριθμού κυκλοφορίας) από το Α.Τ. Παιανίας, ανήκει σε κάτοικο της περιοχής μας. Η υβριστική επίθεση συνοδεύτηκε με απειλές κατά των συντρόφων και κατά των γραφείων της οργάνωσης.

Η Ο.Μ. Παιανίας-Γλυκών Νερών, ανέφερε τα γεγονότα στο Α.Τ. Παιανίας, που επελήφθη της υπόθεσης, ζητώντας παράλληλα την προστασία των γραφείων.

Η Ο.Μ. Παιανίας-Γλυκών Νερών, καταγγέλλει την επίθεση στο λαό της Παιανίας, δηλώνοντας ότι αυτές οι πρακτικές αφορούν το ένα και μοναδικό άκρο, εντείνοντας τη δημόσια παρουσία της, πολεμώντας με κάθε δημοκρατικό τρόπο, το φασισμό και τα μνημόνια που τον τρέφουν.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york