Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Εννέα γιατροί στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Σαρωνικού - οι προσλήψεις που είχαν εξαγγελθεί υλοποιήθηκαν

097

Η προσπάθεια που κατέβαλε ο Δήμος και οι πολίτες του για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, πραγματοποιώντας συσκέψεις, συναντήσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις έχει πλέον έμπρακτα αποτελέσματα.

Αυτήν τη στιγμή οι γιατροί που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας από τρεις, έχουν φτάσει τους εννέα, γεγονός που βελτιώνει αισθητά τη λειτουργία του και διευρύνει τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται στους κατοίκους της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα, με την ανάληψη των καθηκόντων από τους γιατρούς που προσλήφθηκαν με τον πρόσφατο διαγωνισμό και την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσπασης του γιατρού από το Λυγουριό, στην παρούσα στιγμή εκτός από τον διευθυντή, απασχολούνται 4 γενικοί γιατροί (δύο μόνιμοι, ένας επικουρικός και ο αποσπασμένος), ένας επικουρικός παιδίατρος, ένας καρδιολόγος και δύο οδοντίατροι.

Είναι προφανές ότι η μερική δικαίωση των αιτημάτων μας και η αισθητή βελτίωση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας, δεν συνιστά λόγο διακοπής των προσπαθειών μας για περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του.

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος αυτής και αντιδήμαρχος Σαρωνικού Μανώλης Τσαλικίδης, ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής που στήριξαν τις κινητοποιήσεις του δήμου και συμμετείχαν σε αυτές, καθώς και τους αρμόδιους φορείς και τον υποδιοικητή της Α’ ΥΠΕ Σωτήρη Ζώτο που ανταποκρίθηκε στα αιτήματα του Δήμου Σαρωνικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york