Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Μερτύρης Παναγιώτης: Οικονομική ατασθαλία στο Δήμο Παλλήνης; [BINTEO]

pallinipress022

Οικονομική ατασθαλία στο Δήμο Παλλήνης; Οι φήμες επιβεβαιώνονται, η υπόθεση ερευνάται

Διαχέονται φήμες για το Ταμείο του Δήμου Παλλήνης, ότι έχει γίνει οικονομική ατασθαλία. Η δε απομάκρυνση του υπαλλήλου επιβεβαιώνει τις...φήμες, ήταν η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Παν. Μερτύρη προς τον Δήμαρχο Αθ. Ζούτσο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Παλλήνης την Τρίτη 5/3.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι γίνεται ήδη έρευνα, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία. Από το Φλεβάρη στέλνουμε σημειώματα σε οφειλέτες αποχέτευσης, να προσέλθουν στο Δήμο να πληρώσουν. Εμφανίστηκαν κάποιοι δημότες οι οποίοι έφεραν διπλότυπα πληρωμής. Δηλαδή είχαν απόδειξη ότι είχαν πληρώσει.

Ετσι άρχισε η αναζήτηση. Η διευθύντρια της Οικονομικής υπηρεσίας διαπίστωσε ότι οι εισπράξεις αυτές ήταν από συγκεκριμένο υπάλληλο, γι' αυτό απομακρύνθηκε. Γίνεται έλεγχος και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει. Ο.τι προκύψει θα πάει εκεί που πρέπει και οικονομικά και ποινικά, ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος.

Βέβαια δημιουργήθηκε μία λάθος εντύπωση και μία κωλλυσιεργία, που θα μπορούσε κανείς να την εκλάβει ότι το προεδρείο θέλει να αποφύγει την ενημέρωση.

Γιατί αφού έκανε την ερώτηση ο Π. Μερτύρης δεν ενημέρωνε ο δήμαρχος, και πιστεύω από κακό χειρισμό του προέδρου του Δ.Σ. με αποτέλεσμα να ζητήσουν να συζητηθεί προ ημερησίας οι πτέρυγες της αντιπολίτευσης, να μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας, να μειοψηφίσει και τελικά να γίνει η αναγκαία ενημέρωση. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό αν ο δήμαρχος ενημέρωνε.

Το επεσήμανε ο Θ. Γκοτσόπουλος λέγοντας ότι: «έτσι που γίνονται οι ερωτήσεις δεν έχει νόημα. Και το κακό ξεκινάει από το Δήμαρχο που δεν ενημερώνει"...

Αννα Μπουζιάνη Εφημερίδα Εβδόμη

 

Παρακάτω δείτε όλο το βίντεο του Παλλήνη Press για το συγκεκριμένο θέμα.

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york