Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΟΧΙ της Συμμαχίας για τον Πολίτη στο τελεσίγραφο του κ. Καλαφατέλη για τον προϋπολογισμό

pallinipress015

ΟΧΙ της Συμμαχίας για τον Πολίτη

στο τελεσίγραφο του κ. Καλαφατέλη για τον προϋπολογισμό

Απαντώντας σήμερα στην επιστολή-τελεσίγραφο του κ. Καλαφατέλη σχετικά με τον προϋπολογισμό που απορρίφθηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας για τον Πολίτη κ.κ. Παπαπαναγιώτου Ελένη, Τσαλτούμη Κυριακή, Μπούσμπουρας Θανάσης και Κυριακόπουλος Θανάσης,

αφού την επέστρεψαν σαν απαράδεκτη,

επισημαίνουν τα εξής:

«Κύριε Καλαφατέλη,

Σου επιστρέφουμε σαν απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συνημμένη επιστολή σου, που σκοπό είχε τον εκφοβισμό και φίμωση των Δημοτικών Συμβούλων, κατά παράβαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών για ελεύθερη έκφραση.

Η παράθεση τυχαίων άρθρων και παραγράφων σε νόμους, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ΟΤΑ, δείχνει ότι οι σύμβουλοι σου και εσύ ή δεν έχετε καμιά σχέση με τη λειτουργία του Δήμου ή αποφασίσατε να βαδίσετε σε αντιδημοκρατικά μονοπάτια.

Πρέπει, επίσης, να ξέρεις ότι, η εποχή των τελεσιγράφων με ορισμό ημερομηνιών πέρασε ανεπίστρεπτα και εσείς δεν το έχετε ακόμη καταλάβει. Χρησιμοποιείστε, λοιπόν, αυτές τις πολιτικές μεθοδεύσεις και πρακτικές στους υποστηρικτές σας, όχι σε εμάς.

Τέλος, δεν σας επιτρέπουμε από εδώ και μπρος να μας απευθύνετε επιστολές. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είναι υπάλληλοι σας αλλά λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα θεσμοθετημένα όργανά του».

Συνημμένα:

Επιστολές προς επιστροφή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york