Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Εκ νέου έκθετη η Δημοτική Παράταξη <<Ανθρώπινη Πόλη - Λύσεις Ζωής»

pallinipress048

Εκ νέου έκθετη η Δημοτική Παράταξη

«Ανθρώπινη Πόλη – Λύσεις Ζωής»

Αγαπητοί φίλοι της «Ανθρώπινης Πόλης»!

Καλό είναι όταν διαβάζετε κάτι, να το διαβάζετε προσεκτικά για να το κατανοήσετε και να μην απαντάτε με ψέματα, που σας εκθέτουν χειρότερα.

Στην χθεσινή μας ανακοίνωση, δεν σας ψέξαμε για την «λάθος εκτύπωση», αλλά για το γεγονός, ότι «διαβάσατε» και υπογράψατε, ότι προτείνετε δύο (2) θέματα για συζήτηση και από κάτω παραθέσατε τρία (3) θέματα!!

Αυτό αποδεικνύει πασίδηλα, την αναφερόμενη «έλλειψη στοιχειώδους προσοχής και ευθύνης» που σας διακρίνει και γενικότερα.

Επειδή τα «επιχειρήματά σας», μόνο χιουμοριστική απάντηση επιδέχονται πλέον, να σας θυμίσουμε ένα πασίγνωστο αντίστοιχο «ατόπημα» του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κου Νίκου Βαμβακούλα, ο οποίος συνδικαλιζόμενος κάποτε, είχε πει την πασίγνωστη ατάκα:

«Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή, με πέντε – έξι άτομα για να πούμε τα αιτήματά μας, στον Πρόεδρο της ομάδας!»

Η διαφορά σας είναι, ότι ο κος Βαμβακούλας αναγνώρισε χαμογελώντας το λάθος του και βέβαια, ποτέ δεν είχε την αξίωση να του εμπιστευθούν οι πολίτες την τύχη της πόλης του, ίσως γιατί σε αντίθεση με ορισμένους από εσάς, που κάνουν διαρκώς λάθη, είχε το αναγκαίο «γνώθι σ’ αυτόν»!

Τέλος, επειδή κάνατε και πάλι, ένα νέο λάθος που σας εκθέτει, διαβάστε προσεκτικά, το άρθρο 67, παράγραφος 2, εδάφιο 3, του Ν.3852/2010, που δεν προβλέπει (όπως εσείς γράφετε) σύγκληση του Συμβουλίου εντός έξι ημερών, αλλά πρόσκληση, εντός έξι ημερών, ενέργεια που προετοιμάζεται ήδη και η συνεδρίαση θα γίνει φυσικά την ερχόμενη εβδομάδα!

Είμαστε περίεργοι: Η επικεφαλής του Συνδυασμού, κα Παναγιώτα Κατσίκη, που είναι και νομικός, θα έχει τώρα το στοιχειώδες θάρρος, να παραδεχθεί δημόσια, ότι εκ νέου έσφαλαν, διάβασαν βιαστικά και ερμήνευσαν λανθασμένα το νόμο;

Απ’ ότι διαπιστώνουμε όλοι μας, η Αντιπολίτευση του Δήμου, υποπίπτει ανεύθυνα και απρόσεκτα, στο ένα λάθος, μετά το άλλο!

Κρίμα….

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york