Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς της δημοτικής αρχής Διονύσου οι αυξήσεις του νερού στη Σταμάτα και τη Ροδόπολη

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς της δημοτικής αρχής

οι αυξήσεις του νερού στη Σταμάτα και τη Ροδόπολη

044 του Θανάση Κυριακόπουλου

Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Διονύσου

Μια δυσάρεστη έκπληξη –δίκην χριστουγεννιάτικου μποναμά- επιφύλαξε η δημοτική αρχή του Διονύσου στους κατοίκους της Ροδόπολης και της Σταμάτας, τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού με αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2012. Και για να χρυσώσει το χάπι, ο λογαριασμός του Α΄ τετραμήνου 2012 έχει ημερομηνία λήξης πληρωμής μέχρι 31/12/2012 (λεφτά υπάρχουν!).

Το ιστορικό:

Απόσπασμα από τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (01.08.2012) για την ενοποίηση των τελών ύδρευσης:

Πρόεδρος: Το θέμα έλαβε ψήφους 18, δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 21 ψήφων.

Δήμαρχος: Ήθελε 21 ψήφους. Οπότε από αύριο κύριε Αντιδήμαρχε, θα πρέπει να βγούνε με τις παλιές τιμές συν το ΦΠΑ και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Κυριακόπουλος:.…το μεγαλύτερο δίκτυο ύδρευσης έχει αλλάξει. Έχουν φύγει οι αμιαντοσωλήνες, προφανώς οι ζημιές θα είναι λιγότερες. Οι Δημοτικές Ενότητες Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσος (μερικά), υδρεύονται από πηγή σε σχέση με τις υπόλοιπες που τροφοδοτούνται από την ΕΥΔΑΠ. Η σύνθεση του νερού δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις οικιακές συσκευές- πλυντήρια, ατμοσίδερα κλπ.

Θα πρότεινα, τουλάχιστον, μέχρι η ύδρευση των κατοίκων των περιοχών αυτών γίνει από την ΕΥΔΑΠ, με νερό που δεν θα δημιουργεί τα προβλήματα που σας ανέφερα, να μην υπάρξει μεταβολή στις κλίμακες τους, εκτός εάν βρεθεί άλλος τρόπος που δεν θα επιβαρύνει τους δημότες. Και, τέλος, θα πρότεινα να υπάρξει πρόβλεψη εκτός των άλλων, και για τους τρίτεκνους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Ας δούμε τώρα, τι χαράτσι και μάλιστα αναδρομικά είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν οι κάτοικοι της Σταμάτας και της Ροδόπολης.

ΠΙΝΑΚΑΣ

(ο υπολογισμός αφορά λογαριασμό 4μήνου και γίνεται με βάση τις κλίμακες, που ίσχυαν πριν τις αυξήσεις πλέον παγίου και χωρίς ΦΠΑ. Η σύγκριση γίνεται με τις νέες κλίμακες και το νέο πάγιο, χωρίς ΦΠΑ)

045

Αδικαιολόγητες αυξήσεις, εμπαιγμός και κοροϊδία!

Αυτή είναι η νέα τιμολογιακή πολιτική της δημοτικής αρχής Διονύσου, σε μια περίοδο αφαίμαξης των εισοδημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york