Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Την Πέμπτη Περιφερειακό Αττικής

perifereiako

Συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).
Αρχικά, η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της 48ωρης Γενικής Απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ για την 6η και 7η Νοεμβρίου.

1.    Επικύρωση πρακτικών 26ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2012
2.    Έγκριση Γ’ Τροποποίησης του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής έτους 2012
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)
3.    Έγκριση των όρων Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του  Συνδέσμου Δήμων Πειραιά και Δυτικής Αττικής για την ίδρυση κοινού νεκροταφείου για το έργο: «Εργασίες κατασκευής χωνευτηρίου στο Νεκροταφείο Σχιστού», συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του  Φ.Π.Α. 23%)
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. B.Κόκκαλης)
4.    Ανάκληση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης που έχει επιβληθεί στην υπ’ αριθμ. 28 ιδιοκτησία του κτηματολογικού πίνακα του έργου για την κατασκευή της υπ’αριθμ.9 Επαρχιακής Οδού (τμήμα παράκαμψης Διυλιστηρίων) με ανισόπεδη διασταύρωση των σιδηροδρομικών γραμμών
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Δήμου)
5.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το εργαστήριο παραγωγής φυτοχώματος με απλή ανάμιξη & συσκευασία της εταιρείας Φώτος Γεώργιος & Σια Ε.Ε., στην οδό Αγ. Ιωάννου στη θέση Πεπίλια του Δήμου Αχαρνών, λόγω μετεγκατάστασης σε όμορο γήπεδο, μηχανολογικού εκσυγχρονισμού και αλλαγής επωνυμίας (από Ν. Φώτος & Σια Ο.Ε.)
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
6.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ανανέωση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του εργοστασίου της Provet AE «Παραγωγής και εμπορίας πτηνοτροφικών, κτηνοτροφικών και ανθρώπινων φαρμάκων με απλή ανάμειξη και παραγωγή μιγμάτων, προμιγμάτων ζωοτροφών και καλλυντικών», λόγω μηχανολογικού εκσυγχρονισμού, συμπλήρωσης δραστηριότητας και αλλαγής επωνυμίας κατόπιν μίσθωσης σε άλλον φορέα (από ALAPIS A.B.E.E.) στη θέση Φράγκο ή Βραγκώ Δήμου Ασπροπύργου Αττικής
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
7.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, λόγω τροποποίησης – επέκταση της υφιστάμενης δραστηριότητας, για τη δραστηριότητα αποθήκευσης και επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων, αποθήκευσης, συσκευασίας και τυποποίησης χημικών προϊόντων, προσωρινής αποθήκευσης μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων και γενικών ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών της εταιρείας «SAFETYKLEEN HELLAS Ε.Π.Ε.» στη Θέση «Πηγάδι Τζαβερδέλα» (περιοχή ΒΙΠΑ) στα Άνω Λιόσια Αττικής
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
8.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα αποθήκευσης αποβλήτων ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών της εταιρείας Γ. Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε., επί της οδού Ηφαίστου 70, στην ΒΙΠΕ Κορωπίου Αττικής.
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
9.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ίδρυση πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας θαλάσσιων ψαριών νέων μεσογειακών ειδών θαλάσσιας έκτασης 20 στρεμμάτων και ετήσιας δυναμικότητας 230 τόνων στη θέση Πλάκα βορείως της νήσου του Πόρου, της  Περιφέρειας Αττικής.
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
10.    Συνδιοργάνωση συνεδρίου για την υπερχρέωση των νοικοκυριών
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Λ. Βασιλάκου)
11.    Ενημέρωση Περιφερειακού Συμβουλίου για τη διενέργεια αναδάσωσης με χορηγία στην Περιφέρεια Αττικής και λήψη απόφασης για εξουσιοδότηση στον Περιφερειάρχη Αττικής για τις απαραίτητες ενέργειες
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
12.    Συνδιοργάνωση παγκόσμιας εβδομάδας επιχειρηματικότητας
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Λ. Βασιλάκου)
13.    Παράταση συμβάσεων μεταφοράς μαθητών 2012-2013
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Λ. Βασιλάκου)

http://www.myota.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york