Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η Συμμαχία για τον Πολίτη για τη νέα φουρνιά συμβασιούχων διμηνιτών στο Δήμο Διονύσου

1pallinipress028

Η Συμμαχία για τον Πολίτη

για τη νέα φουρνιά συμβασιούχων διμηνιτών στο Δήμο Διονύσου

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου (6 Νοεμβρίου 2012), σχετικά με την πρόσληψη 16 συμβασιούχων διμηνιτών για τον καθαρισμό των φρεατίων του Δήμου, η επικεφαλής των δημοτικών συμβούλων της Συμμαχίας για τον Πολίτη κα Ελένη Παπαπαναγιώτου αποκάλυψε τον ψευδεπίγραφο τίτλο του συζητούμενου θέματος και τις πραγματικές προθέσεις της δημοτικής αρχής.

Τόνισε χαρακτηριστικά:

Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι, τα δεινά που ζούμε εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας, προέρχονται από συγκεκριμένες αιτίες.

Προέρχονται από τον τρόπο που πολιτεύονται οι κυβερνώντες αυτήν τη χώρα και κατ΄ επέκταση οι κυβερνώντες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν αναφέρομαι υποχρεωτικά στην κατηγορία των κομπιναδόρων πολιτικών αλλά αναφέρομαι σε εκείνη την κατηγορία των αρχόντων, που λειτουργούν με νοοτροπίες και πρακτικές όχι μόνο ξεπερασμένες αλλά κυρίως επικίνδυνες.

Η εισήγηση, που μας παρουσιάζει ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και όχι οι καθ΄ ύλη αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, για τη νέα φουρνιά διμηνητών για την κάλυψη εκτάκτων θεομηνιών, μπορεί να έχει τις εξής εξηγήσεις:

Ή επηρεαστήκαμε από τον τυφώνα Σάντι, και ως μια Νέα Υόρκη μπαίνουμε σε επιφυλακή για να καθαρίσουμε τα φρεάτια με τις προσλήψεις αυτές, τη στιγμή που ο Δήμος έχει στην καθαριότητα περίπου 200 συμβασιούχους.

Ή βρήκαμε πάλι ένα παραθυράκι, παλαιάς νοοτροπίας, για να καλύψουμε τους απολυμένους του Κρυονερίου, βαφτίζοντας τους διμηνίτες καθαριστές φρεατίων από γραμματείς και καλλιτέχνες και διάφορες άλλες ειδικότητες. Πάντως δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση να μιλάμε για συμβασιούχους καθαριότητας.

Ας σοβαρευτούμε, επιτέλους. Κρατάμε σε ομηρία ανθρώπους, που στην απελπισία τους, πιάνονται από το μικρορουσφέτι του Δημάρχου για 2 ακόμη μήνες εργασίας και μετά ασφαλιστικά μέτρα και μετά η απόφαση, η οποία αν είναι πάλι αρνητική, ρεζιλεύει γενικότερα τη διαδικασία που ακολουθεί ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εύχομαι και ελπίζω για τους συμπολίτες μας, που απολύθηκαν, να βρούμε όλοι μαζί μια νόμιμη, σωστή και δίκαιη λύση για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα τους.

Ως τότε και για τους λόγους, που προαναφέραμε, θα καταψηφίσουμε την εισήγηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york