Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τέλος δεν έχουν οι βίαιες εισβολές αδίστακτων κακοποιών σε σπίτια ανθρώπων που ζουν στα Μεσόγεια...

pallinipress_ληστεία Τέλος δεν έχουν οι βίαιες εισβολές αδίστακτων κακοποιών σε σπίτια ανθρώπων που ζουν στα Μεσόγεια...
Μετά τα περιστατικά στο Λαγονήσι και το Γέρακα άλλο ένα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο ανείπωτης βίας που ταλανίζει τις περιοχές μας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός 85χρονου στην περιοχή Καταφύγι της Παλαιάς Φώκαιας να ζήσει τον εφιάλτη.
Ήταν 4 παρά 10 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα και τον ξύπνησαν με βίαιο τρόπο. Ένας από τους δράστες τον σήκωσε άρον – άρον από το κρεβάτι και κλείνοντας του το κεφάλι μέσα στο χέρι του με λαβή τον οδήγησε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού ζητώντας του να του δώσει ό,τι είχε. Για να τον «πείσει» μάλιστα άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι σε μια ντουλάπα! Τελικά κατάφερε να του αποσπάσει 1100 ευρώ.
Όπως δήλωσε στην αστυνομία ο 85χρονος οι δύο εισβολείς φορούσαν σκούρα ρούχα, κουκούλες και γάντια και μόλις πέτυχαν από που επεδίωκαν έφυγαν βγαίνοντας από την μπαλκονόπορτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο όπου βρίσκεται το σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου είναι αρκετά απομονωμένο με αποτέλεσμα να μην ακούσει κανείς τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

notioanatolika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york