Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - 11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

l005 Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Δ. Σ. του Ν. Π. Δ. Δ. Βραυρώνιος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Χορωδίας Μαρκοπούλου, διοργανώνουν και σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την 11η Συνάντηση Χορωδιών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ., στο πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Άρτεμις.

Στην 11η Συνάντηση συμμετέχουν: η Μικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη διεύθυνση του κ. Χρίστου Κουτσονίκα, η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Κόντη, η Μικτή Χορωδία Δήμου Μαρκοπούλου και η Νεανική Χορωδία και Μαντολινάτα Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, υπό τη διεύθυνση του κ. Παναγή Μπαρμπάτη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, όμως ο Δήμος Μαρκοπούλου, παρακαλεί τους δημότες, για κάθε δυνατή, εθελοντική προσφορά σε είδη τροφίμων, κατά την είσοδο τους στο θέατρο, στο χώρο του ταμείου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Οι διοργανωτές θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της εκδήλωσης: κ. κ. Θανάση Μαρτίνο, Βασίλη Πετούρη και την οικογένεια της Μαίρης Κασσάνδρα, για τη χορηγία στη μνήμη του συζύγου της, Σταύρου, μέλους της Χορωδίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york