Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Παλλήνη - Άρης Βίτσιος: Για την αποκατάσταση της αλήθειας…….. σχετικά με δελτίο τύπου του δήμου μας...

ex077_thumb[2]

Για την αποκατάσταση της αλήθειας........


Λέει επί λέξει το  δελτίο τύπου του Δήμου Παλλήνης:

«Διατηρώντας πολύ ψηλά την προτεραιότητά του για την παιδεία, και λίγες μόνο μέρες μετά την παράδοση σε λειτουργία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα,  ο Δήμος Παλλήνης ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή ενός ακόμα Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Πρόκειται για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό επί της οδού Ανάφης στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα στον οποίο έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εκσκαφές και τα οπλισμένο σκυρόδεμα του υπογείου

Επιπροσθέτως σε φάση υλοποίησης βρίσκεται ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης στην οδό Αριστογείτονος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου – Κάντζας, για τον οποίο γίνεται τιτάνια προσπάθεια να ολοκληρωθεί και να δοθεί σε χρήση στην επόμενη σχολική περίοδο.

Απέναντι στην οικονομική κρίση, απέναντι στις κάθε είδους κυβερνητικές περικοπές που επιχειρούνται σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι οποίες προσφάτως άγγιξαν και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα σε χιλιάδες οικογένειες, ο Δήμος Παλλήνης απαντά με έργο. Απαντά με δύο νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, συνδράμοντας έτσι με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βαθιά δοκιμαζόμενη Ελληνική οικογένεια.»

Τι ξέχασε να πει το δελτίο τύπου;;;;

Ότι τα χρήματα για τους παιδικούς σταθμούς δεν είναι από το «κομπόδεμα» του κ. Ζούτσου και προέρχονται από αυτό το ανάλγητο κράτος που κατηγορεί.

Το ίδιο συμβαίνει και για το 5ο Δημοτικό Σχολείο.

Είναι χρήματα της ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι δύο έργα που ξεκινούν τώρα  να γίνουν και ας τα ενέταξε ο Κος Δήμαρχος στο προπαγανδιστικό  προεκλογικό του πρόγραμμα ….. που είχε δήθεν και πλεόνασμα δέκα εκατομμύρια ευρώ!!! …και σύντομα θα  κινδυνεύουμε να μην έχουμε να  πληρώσουμε τους εργαζόμενους.

Επί πλέον η Δημοτική Ενότητα Γέρακα με Χρήματα του Δήμου έχει μόνο έναν παιδικό σταθμό σε ενοικιασμένο κτίριο . Ο δεύτερος Παιδικός σταθμός παραδόθηκε από το ανάλγητο κράτος με λεφτά του κράτους στον δήμαρχο, από τον Κο Κουρή(πρώην Νομάρχη)

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας η οποία είναι μία και μοναδική δυστυχώς.

http://pallinipress.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6218.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york