Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Κορωπίου παραμένει οριστικά στο Κορωπί και στην Νοτιοανατολική Αττική

aaa011 «Έπιασαν τόπο» οι ρεαλιστικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας, οι ενέργειες σύσσωμου του Δήμου Κρωπίας , οι εκκλήσεις επαγγελματικών φορέων και η ενεργοποίηση των κυβερνητικών βουλευτών της περιφέρειάς μας

Με τη δημοσίευση του Πορίσματος της Ειδικής Επιτροπής επεξεργασίας και τελικού σχολιασμού του Σχεδίου Ενοποιήσεων των Δ.Ο.Υ. (18.10.2012) για την παραμονή της Δ.Ο.Υ στο Κορωπί επιβεβαιώθηκε η αισιοδοξία που είχε εκφράσει, πριν λίγες ημέρες, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, για θετική έκβαση των ενεργειών σύσσωμου του Δήμου Κρωπίας με την ενεργή κινητοποίηση των βουλευτών της κυβέρνησης περιφέρειάς μας.

Στη θετική αυτή εξέλιξη για την παραμονή της Δ.Ο.Υ στο Κορωπί συνέβαλε η άμεση ενεργοποίηση της σύσσωμου του Δήμου Κρωπίας από πέρσι το Αύγουστο του 2011, που λήφθηκε η πρώτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλη αυτή την περίοδο απασχολήθηκε η δημοτική αρχή με την παραμονή της εφορίας. Η επιτυχία αυτή ανήκει στους δημότες της πόλης μας που ζητούσαν την παραμονή της Δ.Ο.Υ Κορωπίου θεωρώντας ότι αυτή συμβάλει στην είσπραξη των κρατικών εσόδων αλλά και στην τοπική οικονομία της πόλης μας. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με την ενεργή συμμετοχή τους, βουλευτές συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, σύσσωμου του Δημοτικού συμβουλίου, των περιφερειακών συμβούλων Αττικής και των κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων ( λογιστών, συμβολαιογράφων κα.).

Ο Δήμος Κρωπίας με αφορμή αυτή την απόφαση του Υπ.Οικονομικών θεωρεί ότι πρέπει να συνδυαστεί με ανάλογες κινήσεις του κράτους για την επίλυση πολλών αιτημάτων, δίκαιων, εφικτών και άμεσα εφαρμοστέων, των Δήμων της Νοτιανατολικής Αττικής και των Μεσογείων, μεταξύ των οποίων, ξεχωρίζει η δημιουργία Γενικού Νοσοκομείου στα Μεσόγεια όπου και υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ Κρωπίας.

Τέλος, ο Δήμος Κρωπίας θέλει να εφαρμοστεί ορθά αυτή η απόφαση και να συμβάλει στην εξυπηρέτηση των φορολογούμενων στους δήμους της Νοτιοανατολικής Αττικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york