Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ)

aaa013
Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει φέτος σε περιοχή που απέχει από το κέντρο της Κοινοτικής Ενότητας Παλλήνης αρκετά χιλιόμετρα, απόσταση απαγορευτική για μαθητές, γονείς και συγγενείς, αλλά και για κάθε κάτοικο της περιοχής που μέχρι σήμερα παρακολουθούσε και καμάρωνε την νεολαία της πόλης μας.
Σε έκτακτο Δ.Σ. του συλλόγου μας, όπου παρευρέθηκε και το εκλεγμένο 15/μελές Συμβούλιο των Μαθητών του Σχολείου μας αποφασίσαμε  ΟΜΟΦΩΝΑ :
  1. Σας μεταφέρουμε την έντονη αποδοκιμασία μας άλλα και τον θυμό των μαθητών μας.
  2. Τονίζουμε τους κινδύνους Ασφαλείας στην μετακίνηση των παιδιών μας σε περιοχή μη προσβάσιμη κι επικίνδυνη για τέτοιες εκδηλώσεις.
  3. Ζητάμε να πάρει επίσημη θέση η Ένωση Γονέων του Δήμου Παλλήνης και η Ε΄ ΕΛΜΕ

Τέλος η παρέλαση περιορισμένου αριθμού μαθητών μας, αν ισχύσει θα μας αναγκάσει να προβούμε σε αποχή από μια τόσο σημαντική γιορτή του Ελληνισμού μας. Την αρνητική αυτή εξέλιξη θα την πιστωθεί 100% η Δημοτική Αρχή της πόλης μας με την απαράδεκτη απόφασή της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΩΗ ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ                                               ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york