Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Παλλήνη: Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες - Η οργάνωση ήταν επιεικώς απαράδεκτη

Κοινωνικό Παντοπωλείο

po

Περάσαμε χθες από το χώρο της HELEXPO όπου ο δήμος διέθεσε τρόφιμα σε δημότες του απευθείας από παραγωγούς. Βεβαίως, η κίνηση είναι πολύ καλή και θέλω να ελπίζω και οι προθέσεις αγνές και όχι ψηφοθηρικές και μόνο...

Ομως, η οργάνωση ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Ο Δήμος εξαρχής δεχόταν παραγγελίες και έδινε ηλεκτρονικά αριθμημένα κουπόνια σε όσους συμπλήρωναν την παραγγελία τους, αλλά τελικώς ούτε λίστες όσων είχαν κάνει παραγγελίες υπήρχαν ούτε ουσιαστική επίβλεψη της διαδικασίας από το δήμο.

Αποτέλεσμα: δημότες με τα κουπόνια εκτυπωμένα να πηγαίνουν μετά τις 12 (το ωράριο είχε καθορισθεί 9-14.00) και να μην βρίσκουν ούτε τα μισά από όσα παρήγγειλαν.

Πέραν αυτού, μπροστά μου, εκπρόσωπος του δήμου προέτρεψε τον παραγωγό που πουλούσε τυριά να αλλάξει την ταμπέλα που έλεγε "Λευκό τυρί" και να γράψει "φέτα".

"Ελα, καημένε, ποιος θα το καταλάβει" του είπε...

Κρίμα...

 

ΔΗΜΟΤΗΣ

*Σχόλια που έχουν δημοσιευθεί στο Facebook

Άρης Βίτσιος Στην λεπτομέρεια φαίνεται κάθε δουλειά.!!!! Λευκό τυρί .... "Γράψε φέτα" !!!! Κατά τα άλλα κάνουν έργο "κοινωνικού στόχου". .... Χωρίς μεσάζοντες !!!!!!!

Δημότης -  Καταρχήν, αν το αντιμετώπιζαν ως κοινωνικό έργο και όχι ως μία καταναγκαστική πράξη δημοφιλίας θα είχαν μία έστω και υποτυπώδη οργάνωση και επίβλεψη. Μετά τη μία το μεσημέρι που εγώ βρε΄θηκα εκεί υπήρχε μόνο μία εκπρόσωπος του δήμου, αυτή που προέτρεπε και τον παραγωγό να κάνει τη “λαμογιά”. Ο παραγωγός, προς τιμήν του, αρνήθηκε ως περισσότερο νομοταγής...

συνεχίζεται….

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york