Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Καθαρισμός παραλιών Δήμου Σαρωνικού [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Καθαρισμός παραλιών Δήμου Σαρωνικού.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποίησε ο Δήμος Σαρωνικού για τον καθαρισμό των παραλιών στις δημοτικές κοινότητες Καλυβίων (περιοχή Λαγονησίου), Αναβύσσου, Σαρωνίδας και Παλαιάς Φώκαιας. Στη δράση, χορηγός επικοινωνίας της οποίας ήταν ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, συμμετείχαν εξωραϊστικοί – εκπολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι του δήμου, σχολεία και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, καθώς και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Καλύβια

Τις παραλίες Γαλάζιας Ακτής (37ο χλμ.), Αγίου Νικολάου (39ο χλμ.), Κιόσκι (40ο χλμ.) και Πεύκο – Ευκάλυπτοι (41ο χλμ.) καθάρισαν ομάδες εθελοντών από τους εξωραϊστικούς συλλόγους «Νέος Όλυμπος», «Λυκουρίζα», «Το Λαγονήσι», «Ακτή Απόλλων» και «Άγιοι Ταξιάρχες», καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων και ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου. Στη δράση συμμετείχε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, ενώ το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου.

Παλαιά Φώκαια

Με την ενεργό συμμετοχή μαθητών της Παλαιάς Φώκαιας, εκπροσώπων του διδακτικού προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου και συλλόγων της περιοχής πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός των τριών παραλιών της Δημοτικής Κοινότητας το πρωί του Σαββάτου 9/6/2012.

Παρόντες ήταν και συμμετείχαν επίσης ενεργά ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού Μ. Τσαλικίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας Γ. Λάμπρου, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γ. Μακροδημήτρης και ο Τοπικός Σύμβουλος Ν. Παπουτσής.

Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν η κεντρική παραλία Παλαιάς Φώκαιας (52ο χλμ), η κεντρική παραλία Θυμαρίου (55ο χλμ) και η παραλία Όρμου Καταφυγή (57ο χλμ).

Σαρωνίδα

Εθελοντές από το Ναυταθλητικό Όμιλο Σαρωνίδας, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο της περιοχής και τον Σύλλογο «Πανόραμα» καθάρισαν σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα την κεντρική παραλία της Σαρωνίδας (45π χλμ.) και την παραλία «Μικρό Λιμανάκι» (45,5ο χλμ.). Στη δράση έδωσαν το παρόν η Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας κα Κατερίνα Γκούμα, οι σύμβουλοι Φανή Νικολοπούλου και Ζωή Χατζηκωνσταντίνου – Δημητρίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Δημητρίου.

Ανάβυσσος

Ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε και στη Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου, όπου καθαρίστηκαν οι παραλίες Μαύρο Λιθάρι (46,5ο χλμ.), Σκαλάκια (48,5ο χλμ.), Άγιος Νικόλαος (49,5ο χλμ.), καθώς και η κεντρική παραλία Αναβύσσου (51ο χλμ.) με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ex052 ex047 ex049 ex050 ex051

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york