Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ευ. Βενιζέλος: Αναλαμβάνουμε την εθνική συνευθύνη


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει με εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, ενώ προετοιμάζονται μαζί να στείλουν μήνυμα στην Ευρώπη...




Όπως επισήμανε ο κ. Βενιζέλος: «Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αναλαμβάνουν αναλογικά το βάρος της εθνικής συνευθύνης για αναθεώρηση δανειακής σύμβασης και υπέρβαση κρίσης. Άλλοι αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην εθνική υπόθεση....

Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση κι αυτό το μήνυμα θα μεταφερθεί στο Eurogroup από τον κ. Ζαννιά ως απερχόμενος υπ. Οικονομικών. Ζητήματα προσώπων θα ρυθμιστούν μέχρι το βράδυ. Το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει με εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της ΚΟ που με εξουσιοδότησε να χειριστώ τα ζητήματα αυτά.

Κρισιμότερο θέμα η συγκρότηση και η επιτυχία της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης όπου και ο ρόλος των αρχηγών των κομμάτων είναι κρίσιμος και ενεργός. Κρίμα ποι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται διαρκώς να συμμετέχει στην εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης στηρίζοντας τη χώρα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι εξελίξεις είναι γρήγορες και θα κριθούν τις επόμενες εβδομάδες. Γι αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 28-29 Ιουνίου.

Το διήμερο στις Βρυξέλλες θα είναι η πρώτη μεγάλη μάχη για αναθεώρηση σύμβασης και διαμόρφωση πλαισίου που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη και καταπολέμηση ανεργίας που είναι το σαράκι της ελληνικής κοινωνίας.

Ξέρουμε τι πρέπει να ζητήσουμε, πώς και από ποιον και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york