Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Η νέα κυβέρνηση να πάει στις Βρυξέλλες με τον πήχη ψιλά»



Ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει το θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα είμαστε αντίπαλοι, γιατί έχουμε αντίπαλες στρατηγικές».



Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για κρίσιμο δεκαήμερο έως της 28 του μήνα , ημέρα που συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, και σημείωσε ότι αν ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα δεν θα έχανε ούτε λεπτό. Τόνισε την ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα κυβέρνηση και ανέφερε ότι «Η νέα κυβέρνηση να πάει στις Βρυξέλλες με τον πήχη ψιλά», αξιοποιώντας όπως είπε την λαϊκή ετυμηγορία που προέκυψε από τις εκλογές.

 Ο κ. Τσίπρας, επεσήμανε ότι θα ήταν καταστροφικό για τον τόπο να συνεχιστούν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και σημείωσε ότι χθες ο Αντ. Σαμαράς δεν μίλησε για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου. « Ελπίζω να ήταν εκ παραδρομής», είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι θα ασκήσει κριτική για τα κακώς κείμενα και θα παρεμβαίνει με μαχητικό τρόπο.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωη που κληθεί δεν θα αναλάβει την διερευνητική εντολή.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york