Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ σχετικά με φαινόμενα παράνομων καταλήψεων ιδιωτικών και άλλων δημοτικών ή δημόσιων χώρων

Aγαπητοί δημότες,

mail.google.com Όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχουν καταληφθεί παρανόμως και αυθαιρέτως πολλές ιδιοκτησίες συμπολιτών μας στην περιοχή «Κούπι» Κορωπίου. Επειδή το ίδιο συμβαίνει, ακόμα και σήμερα με νέες καταλήψεις στην ίδια περιοχή ειδοποιούνται : α) όσοι ιδιοκτήτες έχουν αγροτεμάχια στην θέση Κούπι, κατειλημμένα από «καταπατητές» να προσέλθουν στο Δημαρχείο ώστε να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες για την προστασία της ιδιοκτησίας τους και της ευρύτερης περιοχής της πόλης μας β) παρακαλούνται οι δημότες και κάτοικοι μας να ενημερώνουν άμεσα το Γραφείο Δημάρχου ή Δημότη για τυχόν καταλήψεις ιδιωτικών ή άλλων δημοτικών ή δημόσιων χώρων που υποπίπτουν στην αντίληψή τους.

Ο Δήμος Κρωπίας προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα των δημοτών του και τα ευρύτερα δημόσια συμφέροντα όπως ήδη το κάνει με νομικά αλλά και πολιτικά μέσα.

Όλοι μαζί μπορούμε να περιφρουρήσουμε τον Δήμο μας και να προστατέψουμε τις ιδιοκτησίες μας από παράνομες καταλήψεις και τις αλλεπάλληλες φθορές –κλοπές. Από τη άλλη πλευρά καλούμε τα αρμόδια κρατικά όργανα για άλλη μια φορά να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων μας και όλων των Μεσογείων.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 210-662 23 24 (εσωτ.113 και 129) ή 800 11 34 600 και στα e-mail : koropi@hol.gr και grafeiodimoti@e-koropi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york