Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

|

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης αναγνωρίζοντας την προσφορά της μητέρας στην οικογένεια και στην κοινωνία, αλλά και για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την Άνοιξη, σας προσκαλεί 12 & 13 Μαΐου 2012 στην 2η Ανθοκομική Έκθεση που οργανώνει φέτος, αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας.

Παράλληλα με την έκθεση λουλουδιών θα υπάρχουν:

- Καλλιτεχνικό εργαστήρι δωρεάν για όλα τα παιδιά

- Λούνα παρκ ανακύκλωσης από την Ε.Ε.Α.Α.

- Περίπτερο κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου

- Περίπτερο μελισσοκομίας

- Υπαίθριο Σκάκι

και πολλές πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Στόχος του συλλόγου μας, με την πραγματοποίηση αυτής της πρωτότυπης για τα δεδομένα συλλόγων γονέων εκδήλωση, είναι να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν την άνοιξη, να έρθουν σε επαφή με τα λουλούδια και σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να φτιάξουν μόνα τους δώρα για τη γιορτή της μητέρας.

Τα μέλη του ΔΣ και οι εθελοντές γονείς που βοηθούν στην οργάνωση της έκθεσης καταθέτοντας κέφι, μεράκι, διάθεση και ζωντάνια, εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης δίνοντας έμπνευση και ερέθισμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης σε όλους μας.

Σας περιμένουμε στην έκθεση για να αγοράσετε ένα λουλούδι. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλες οι δράσεις δωρεάν για όλα τα παιδιά. Τα έσοδα από την ανθοκομική έκθεση, θα διατεθούν για τις ανάγκες της σχολικής εορτής των παιδιών στη λήξη του έτους αλλά και για τα αναμνηστικά της ΣΤ΄ τάξης.

 

αφισα ανθοκομικης_pagenumber

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york