Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ «LET’S DO IT GREECE» ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

gh005

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ «LETS DO IT GREECE» ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Αξιόλογης ανταπόκρισης έτυχε το κάλεσμα του Δήμου Μαρκοπούλου, της Εθελοντικής Ομάδας της Πολιτικής Προστασίας και της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Μαρκοπούλου, για συμμετοχή στη μεγάλη εθελοντική δράση καθαρισμού της χώρας «Lets do it! GREECE», την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

Η δράση αυτή, πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος της αντίστοιχης διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008, στην Εσθονία.

Πενήντα (50) πολίτες ανταποκρίθηκαν στην επιχείρηση καθαρισμού του ανατολικού μετώπου της παραλιακής ζώνης του Πόρτο Ράφτη, καταφέρνοντας να μαζέψουν εξήντα (60) σάκους απορριμμάτων (το 90% εκ των οποίων ήταν ανακυκλώσιμα υλικά) και ένα μικρό φορτηγό με ογκώδη και μπάζα!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θέλει να ευχαριστήσει τους πολίτες και τις εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαν, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, αφιερώνοντας τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο του Κυριακάτικου πρωινού, για έναν τόσο σημαντικό κοινό σκοπό. Οι συμπολίτες μας απόδειξαν για μια ακόμη φορά, τα εξαιρετικά ποιοτικά αντανακλαστικά της κοινωνίας μας, παραμένοντας ενεργοί και συμμέτοχοι, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες της εποχής και ενάντια στην έξωθεν γενικευμένη επίθεση στους Έλληνες, με χαρακτηρισμούς περί ατομικισμού και αδιαφορίας.

gh006

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york