Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Αποκτά δυναμική η υποψηφιότητα της Έλλης Κοκολιού

068

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος θέλοντας να δείξει στην πράξη την πρόθεσή του για ουσιαστική ανανέωση του κόμματος και να  πείσει τους πολίτες ότι δεν μένει σε ρητορικές κενές περιεχομένου συμπεριέλαβε ορισμένα πραγματικά φρέσκα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια , που θα λέγαμε ότι αποτελούν αντισυμβατικές υποψηφιότητες . Ένα από αυτά τα νέα πρόσωπα είναι η Έλλη Κοκολιού ,η υποψηφιότητα της οποίας αποκτά μεγάλη δυναμική μέρα με τη μέρα στην περιφέρεια Αττικής (πρώην υπόλοιπο)

Γυρνώντας από άκρη σε άκρη μια εκλογική περιφέρεια με μεγάλες ανισότητες και ιδιομορφίες γίνεται αποδεκτή από τον κόσμο με μεγάλη συμπάθεια , καθώς βλέπει στο πρόσωπό της ένα νέο μορφωμένο άνθρωπο με ευασθησίες που δεν χρησιμοποιεί τον ξύλινο λόγο των πολιτικών που έχει κουράσει . Αντίθετα με συγκροτημένη σκέψη και σύγχρονο πολιτικό λόγο δίνει μια νέα ελπίδα στους πολίτες .

Το γεγονός της απουσίας του Θόδωρου Πάγκαλου από τα ψηφοδέλτια , η φυγή για τη ΔΗΜΑΡ του Βασίλη Οικονόμου και η φθορά κάποιων παλιών προσώπων που είναι ξανά υποψήφιοι κάνει τη νεαρή πολιτική επιστήμονα πρώτη λύση για μεγάλη μερίδα των πολιτών που θα επιλέξουν ΠΑΣΟΚ στις κάλπες . Γιατί μπορεί το ΠΑΣΟΚ να χει σοβαρές απώλειες στις εκλογές της 6ης Μαΐου αλλά κι εκείνοι που θα το επιλέξουν δίνοντας του μια τελευταία ευκαιρία , προς χάρη και του νέου αρχηγού , ζητούν ριζική και πραγματική ανανέωση τόσο στην πολιτική φυσιογνωμία του κινήματος όσο και στα πρόσωπα.

http://logia-starata.blogspot.com/2012/04/blog-post_5895.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Η υποψήφια βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Έλλη Κοκολιού στο ΣΚΑΪ

Έλλη Κοκολιού: Φρέσκιες ιδέες, νέες προοπτικές και όραμα για μια Αυτόνομη Ελλάδα
Έλλη Κοκολιού - ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: Χωρίς υποσχέσεις, χωρίς μεγαλοστομίες, ζητώ τη στήριξη σας στις εκλογές ευθύνης της 6ης Μαΐου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york