Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τραυματίες από πυρά αστυνομικών στο Γέρακα

newego_LARGE_t_1101_53627764 Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στον Γέρακα, όταν αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά τριών ατόμων, που κινήθηκαν εναντίον τους και προσπάθησαν να τους αφοπλίσουν.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., το περιπολικό με πλήρωμα δύο αστυνομικούς εντόπισε ύποπτο όχημα τύπου βαν με τρείς επιβάτες και το ακολούθησε.

Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε αναστροφή και το έφερε αντιμέτωπο με το περιπολικό, σταματώντας σε απόσταση πέντε μέτρων από αυτό. Οι αστυνομικοί τους κάλεσαν να μείνουν ακίνητοι μέσα στο αυτοκίνητο, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.

Οι τρείς επιβαίνοντες του οχήματος δεν υπάκουσαν, κατέβηκαν από αυτό και κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών που είχαν βγει από το περιπολικό. Παρά τις επίμονες εκκλήσεις των αστυνομικών να παραμείνουν ακίνητοι, οι τρεις επιβάτες τους πλησίασαν και προσπάθησαν να τους αρπάξουν τα όπλα.

Τότε ένας από τους αστυνομικούς για να αποτρέψει τον αφοπλισμό και την σε βάρος τους επίθεση, πυροβόλησε για εκφοβισμο.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν στα πόδια οι δύο από τους υπόπτους, Ελληνες ηλικίας 28 και 30 ετών, ενώ ο τρίτος, ηλικίας 26 ετών, συνελήφθη.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york