Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Παλλήνη - Δήμος Ισχυρός Πόλη με Όραμα: Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη (BINTEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

IMG_3101

Ο Επικεφαλής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης συναντήθηκαν την Δευτέρα (23/4) με τον Υπουργό Υποδομων Μεταφορών και Δικτύων κύριο Μάκη Βορίδη και συζήτησαν για τις εξελίξεις στο θέμα της αποχέτευσης.
Σε ανύποπτο χρόνο η παράταξή μας είχε πραγματοποιήσει επανειλημμένες συναντήσεις από την ημέρα που ο κύριος Βορίδης ανέλαβε τα καθήκοντά του και "πίεζε" στο μέτρο των δυνατοτήτων της προκειμένου να λυθεί το θέμα της αποχέτευσης, πεπεισμένη ότι υπήρχε η δυνατότητα, αυτό το τόσο σημαντικό έργο να υλοποιηθεί.
Και όπως αποδείχθηκε, δικαιωθήκαμε καθώς μας επισημάνθηκε ότι διευθετήθηκε οριστικά πλέον το ζήτημα κι έτσι λύνεται ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε την περιοχή ολόκληρου του Δήμου μας για 20 και πλέον χρόνια.
Μετά τις σημερινές εξελίξεις, η παράταξή μας αισθάνεται δικαιωμένη και νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Υπουργό, κύριο Μάκη Βορίδη, για την συνεργασία που είχαμε όλον αυτόν τον καιρό και για την πολύτιμη συμβολή του στην επίλυση ενός τόσου καίριου προβλήματος της περιοχή μας.
Αποδεικνύεται, πως όταν υπάρχει η βούληση μπορούν να λυθούν ζητήματα.  Ως παράταξη θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ότι ακόμα καλύτερο.

IMG_3116 IMG_3099 IMG_3102 IMG_3104 IMG_3108

http://polimeorama.blogspot.com/2012/04/binteo.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york