Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Πιο...σεξουαλική μέρα η Πέμπτη



Μια άλλη διάσταση στον προγραμματισμό της εβδομάδας δίνει μια τελετή του London School of Economics, σύμφωνα με την οποία η καλύτερη μέρα για να κάνει κάποιος σεξ είναι η Πέμπτη, ενώ σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με τις άλλες έρευνες, είναι η μέρα που οι καπνιστές καλό θα ήταν να κόψουν το κάπνισμα.

Αρκετές παρόμοιες μελέτες συνδέουν συγκεκριμένες μέρες με συγκεκριμένες δραστηριότητες, επί παραδείγματι η Δευτέρα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «British Medical Journal», είνια η πιο παραγωγική μέρα και η χειρότερη μέρα για να ξεκινήσει κανείς δίαιτα. Επίσης είναι η καλύτερη μέρα για να χαλαρώσει κανείς, αφού οι πιθανότητες να πεθάνει κάποιος από έμφραγμα αυξάνονται κατά 20% εξαιτίας του στρες που προκαλεί η επιστροφή στη δουλειά και της κατανάλωσης αλκοόλ το Σαββατοκύριακο. Αντιστοίχως η Τρίτη, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Gallup, είναι η μέρα που είμαστε πιο παραγωγικοί και η μέρα που οργανώνουμε τις προτεραιότητα μας και τους στόχους μας. Γι' αυτό μάλλον είναι ημέρα που κάνουμε λιγότερα σεξ, σύμφωνα με την έρευνα.

Η Τετάρτη είναι η καλύτερη μέρα για το πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με το 40% από 8.000 ανθρώπους που απάντησαν σε σχετική δημοσκόπηση, ενώ είναι επίσης η ιδανική μέρα για να ζητήσει κάποιος αύξηση από τον εργοδότη του.

Το Σάββατο είναι μια καλή μέρα για να πάτε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το «British Medical Journal», είτε γιατί έχετε πιει λίγο παραπάνω είτε γιατί θέλετε να γεννήσετε, αφού, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας, οι σαββατογεννημένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να προκόψουν στη ζωή τους. Η Κυριακή, από την άλλη, είναι η μέρα για μια έξοδο για φαγητό.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york