Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης



Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο 55χρονος Μάκης Ψωμιάδης εντοπίστηκε στην πόλη των Σκοπίων στις αρχές της εβδομάδας, από Έλληνα σύνδεσμο που βρίσκεται στην ελληνική πρεσβεία στα Σκόπια και ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Κλιμάκιο Αστυνομικών από την Ελλάδα μετέβη στα Σκόπια, και έθεσε σε διακριτική παρακολούθηση τον Ψωμιάδη. Ύστερα και από παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μέσω της ΕΥΠ, είχαν πληροφορίες ότι ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται στα Σκόπια.

Σήμερα το μεσημέρι, Έλληνες αστυνομικοί τον εντόπισαν σε καφετέρια στην πόλη των Σκοπίων, και ενώ έβγαινε, κλιμάκιο της Ασφάλειας των Σκοπίων, προχώρησε στη σύλληψή του.

Την ώρα που συνελήφθη, ο καταζητούμενος Ψωμιάδης σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε καφέ δερμάτινο μπουφάν και τζιν παντελόνι, ενώ έχει ξυρίσει το μουστάκι για να μην τον αναγνωρίσουν.

Ο Μάκης Ψωμιάδης θα παραμείνει κρατούμενος ενώ ξεκίνησε διαδικασία μέσω Ιντερπόλ για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση εξετάζεται και η συμμετοχή γυναίκας η οποία φέρεται να είναι το πρόσωπο που βοήθησε τον Μάκη Ψωμιάδη να διαφύγει στη γειτονική χώρα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης διέφευγε της σύλληψης από τις 27 Σεπτεμβρίου, όταν και βγήκε η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για την προφυλάκισή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york