Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011

|

073

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάδελφοι,

 

           Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011, αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει:

 

4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011

 

από τις 11:00 π.μ. έως τέλος ωραρίου

 

Συνάδελφοι,

 

         Τα Μέλη του Σωματείου μας, τιμούν τους αγώνες του Πολυτεχνείου με την ενεργή, δυναμική, πρωτοποριακή τους συμμετοχή σε κάθε αγώνα για την Παιδεία, την Υγεία, την Κοινωνική Ασφάλιση, για τα δικαιώματα στην εργασία, για την Κοινωνία γενικότερα.

        Οι τραγικές εξελίξεις στη χώρα μας, δεν αφήνουν περιθώρια. Η νέα Μνημονιακή κυβέρνηση «συνεργασίας», με επικεφαλής έναν τραπεζίτη, που ορίστηκε από την τρόικα με σκοπό να «διασώσει» τη χώρα, θα επιβάλει νέες, πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων και της Κοινωνίας.

        Η νέα δανειακή σύμβαση που κόπτονται να υπογράψουν, αποτελεί την ταφόπλακα και την πλήρη υποταγή της χώρας και των εργαζομένων στο όνομα του κέρδους και των τραπεζών. Ένα νέο πιο σκληρό Μνημόνιο με διάρκεια τουλάχιστον δεκαετίας, θα φέρει είναι περισσότερη φτώχεια και εξαθλίωση, περισσότερη ανεργία και ύφεση.

       Για αυτό οι εργαζόμενοι συνεχίζουν και κλιμακώνουν τους αγώνες ενάντια στα σχέδιά τους. Συνεχίζουν και κλιμακώνουν, για να ανατρέψουν τέτοια Μνημονιακά καθεστώτα.

 

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ «ΣΩΤΗΡΙΑ».  Ή ΕΜΕΙΣ… Ή ΑΥΤΟΙ !!!

 

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

074

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york