Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, στις 16 Νοεμβρίου 2011

SPATA-ARTEMIDA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για την τμηματική οριοθέτηση του ρέματος Ραφήνας σύμφωνα με το υπ’αριθμ. πρωτ.43318/26–09-2011 έγγραφο του ΥΠΕΚΑ.
  2. Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.
  3. Λήψη απόφασης διακανονισμού οφειλών σε δόσεις.
  4. Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικό κατάλογο.
  5. Λήψη απόφασης περί χορηγήσεως άδειας ασκήσεως υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (καντίνα) στον κ.Ξυδούς Περικλή του Ιωάννου.
  6. Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στον κ.Πύρρο Χαράλαμπο του Ανδρέα.
  7. Λήψη απόφασης περί διαγραφής προσαυξήσεων λόγω μη παραλαβής ειδοποιήσεων.
  8. Λήψη απόφασης περί αποδοχής παραίτησης του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος καθώς και αντικατάστασης μελών του Δ.Σ.
  9. Λήψη απόφασης περί αποδοχής του 50% της 3ης δόσης από τις οκτώ ισόποσες δόσεις του άρθρου 27 του Ν.3756/2009 ποσού 62.408,98 € και πρόταση έγκρισης διάθεσής του στο έργο με τίτλο “Κατασκευή – Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου”.
  10. Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικών 9ης Συνεδρίασης 2011 της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων και ορθή επανάληψη της υπ’αριθμ.234/2011 Α.Δ.Σ.
  11. Λήψη απόφασης για έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για το Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής – Βοήθεια Στο Σπίτι».
  12. Λήψη απόφασης για έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής για την καλή εκτέλεση των όρων της σύμβασης που αφορά στην υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» — Πρόγραμμα Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί και ΚΔΑΠ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york