Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση μεταξύ του Παντελή Ασπραδάκη, βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αττικής και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ανατολικής Αττικής

|

anatolikiattikinews_blogspot035

Συνάντηση μεταξύ του Παντελή Ασπραδάκη, βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αττικής και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε στις Αχαρνές με σκοπό την ενημέρωση για τα βασικά προβλήματα που ταλαιπωρούν γονείς και μαθητές και επιβαρύνουν το εκπαιδευτικό έργο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ.Στ.Νταντής, η Γεν.Γραμ., κ.Γ.Γιαννακού και μέλη του ΔΣ.

Μέσω υπομνήματος που κατατέθηκε στον κ.Ασπραδάκη, επικεντρώθηκαν στις κύριες δυσλειτουργίες της καθημερινότητας που προκύπτουν από τις ημιτελείς κτιριακές εγκαταστάσεις, την άνιση κατανομή πόρων, την άνθιση της παραπαιδείας και την καθυστέρηση στη διανομή βιβλίων. Επίσης επισημάνθηκαν και άλλα ζητήματα που απειλούν την ακεραιότητα των μαθητών όπως είναι η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ιδιαίτερα στο Δήμο Αχαρνών. Ο Παντελής Ασπραδάκης δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει μεταξύ τους συνεχής και ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας προκειμένου να διεκδικήσει και να μεταφέρει προς συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων -που είναι μέλος- και στη Βουλή μέσω ερωτήσεων στο Υπουργείο Παιδείας, θέματα που δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική λειτουργία και κατ’ επέκταση ολόκληρη την κοινωνία και δηλώνει:

«Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική η επένδυση στη παιδεία πρέπει να αποτελεί από τους βασικούς στόχους. Η Πολιτεία πρέπει να δώσει έμφαση στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών λειτουργίας του εκπαιδευτικού έργου καθώς οι σημερινοί μικροί μαθητές θα είναι οι αυριανοί ενεργοί πολίτες οι οποίοι με δύναμη και θάρρος θα διεκδικήσουν ένα ελπιδοφόρο αύριο, θα διαχειριστούν καλύτερα τις καταστάσεις και θα προσφέρον στην κοινωνία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york