Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

                             4Ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

anatolikiattikinews_blogspot032 

Στην Κεντρική Πλατεία της Παιανίας  διοργανώθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, το 4ο Φεστιβάλ Νεολαίας Δήμου Παιανίας με τη συμμετοχή νεανικών συγκροτημάτων  από την Παιανία και τα Γλυκά Νερά.

·        Την πρώτη μέρα του εορταστικού διημέρου πραγματοποιήθηκε μουσική συναυλία με τη συμμετοχή των συγκροτημάτων Aggressive Duck, Death Traps, Toxic Waltz, Angry Smith και The Old House. Επίσης η χορευτική παρουσίαση της Μαργαρίτας Στάμου έδωσε έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερα ευχάριστο τόνο στη βραδιά.

·        Τη δεύτερη μέρα το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τη μουσική συναυλία των συγκροτημάτων Realms In Blizzard, Izar, Nameless Terror, RearView Mirror, Funky Priests, The Awesome και με τις  εντυπωσιακές χορευτικές παραστάσεις των νεαρών μαθητών της Σχολής Χορού Πηγής Πεφάνη.

Αξιοσημείωτη κι ελπιδοφόρα για τη νεολαία του τόπου ήταν η συμμετοχή των εθελοντών νέων, που με ανιδιοτέλεια και μεράκι προσέφεραν τον ίδιο τους τον εαυτό για την επιτυχή διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Η Κεντρική Πλατεία της Παιανίας πήρε γιορτινή όψη και γέμισε με νέα παιδιά που διασκέδασαν με την ψυχή τους αλλά και με μεγαλύτερους ανθρώπους που πέρασαν  δύο  ευχάριστες βραδιές αντλώντας χαρά και θετική ενέργεια  από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό των νεαρών παιδιών.

Ο Δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Γ. Δάβαρης  δήλωσε σχετικά:

«Η επιθυμία των νέων να συμμετέχουν με τον τρόπο της νεανικής έκφρασής τους στα κοινά, που όμως έμενε πάντα απλή επιθυμία, έχει γίνει πράξη εδώ και 4 χρόνια με μια σειρά δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών του Δήμου Παιανίας. Σκοπός μας είναι η ενεργή συμβολή στη δράση και στη ζωή των τοπικών κοινωνιών και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με το σύνολο της κοινωνίας.

Θα ήθελα να προσκαλέσω κάθε δημότη, κάθε νέα και νέο της πόλης μας να συμμετέχει μαζικά και δημιουργικά στο 4ο Φεστιβάλ Νεολαίας που διοργανώνει ο Δήμος Παιανίας.

Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου, υπεύθυνος για τη διοργάνωση και διεξαγωγή του Φεστιβάλ, κ. Κώστας Μπουλμέτης πρόσθεσε: «Οι νέοι δε βάζουμε όρια στα όνειρά μας! Πολλές φορές η πρότασή μας προπορεύεται! Συμβάλλουμε με τις γνώσεις, με τη φρεσκάδα των ιδεών και με το δυναμισμό της δράσης για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε! Το αύριο βρίσκεται στα νιάτα γιατί εμείς ορίζουμε το μέλλον που διεκδικούμε!»

anatolikiattikinews_blogspot033

anatolikiattikinews_blogspot034

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york