Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ

anatolikiattikinews_blogspot031 Ο Δήμαρχος κ. Κιούσης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 27/9/2011 και σε ανακοίνωση του εν συνεχεία στα ΜΜΕ κατήγγειλε ότι «κυκλοφορούν ψευδείς συκοφαντικές και κακοήθεις φήμες από στελέχη ή μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» σε διάφορες συναθροίσεις, που γίνονται τις τελευταίες ημέρες σε σπίτια του Κορωπίου για δήθεν συμφωνία του στο να μετεγκατασταθούν μαζικά ΡΟΜΑ στο Δήμο μας και μάλιστα με χρηματικό αντάλλαγμα».

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ., οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της Σ.Ε. της Παράταξης της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» με την παρούσα ανακοίνωσή μας και σε συνέχεια των όσων κατατέθηκαν στο Δ.Σ.   

1.  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τις φήμες αυτές απ’ όπου και αν προέρχονται.

2. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι δεν έχουμε καμιά σχέση και εμπλοκή με όλους αυτούς τους ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ που τις διαχέουν.

Αγαπητοί Συμπολίτες

Επειδή τέτοιου είδους ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ αναφορές δεν ΘΙΓΟΥΝ μόνο το πρόσωπο και τη δημόσια εικόνα του Δημάρχου αλλά ΘΙΓΟΥΝ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των μελών της παράταξής μας ΖΗΤΗΣΑΜΕ από τον κ. Δήμαρχο στο Δ.Σ. να κατονομάσει ΕΥΘΕΩΣ τους ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ.

Επειδή δεν υπήρξε απάντηση στο αίτημά μας και ως παράταξη δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε αλλά αντιθέτως μας ενδιαφέρει η ΚΑΘΑΡΣΗ και η ΑΠΟΠΟΜΠΗ τέτοιων αισχρών ατόμων  προτείνουμε και προτρέπουμε τον κ. Δήμαρχο να προβούμε από κοινού στην κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να προστατεύσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των δημοτικών μας παρατάξεων.

ΕΜΕΙΣ αγαπητοί συμπολίτες την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δεν την αποτιμούμε με το ποσοστό που πήρε η κάθε παράταξη στις Δημοτικές Εκλογές.

Ενημερώνουμε επίσης ότι

1.  Την πληροφορία για την υπάρχουσα μελέτη μετεγκατάστασης των ΡΟΜΑ στην περιοχή των Μεσογείων την μετέφερε στον προηγούμενο Δήμαρχο κ. Αθανασόπουλο κάποιος γνωστός του και στη συνέχεια εκείνος ενημέρωσε άμεσα την Δημοτική Αρχή στις 03/07/2011.

Η Δημοτική Αρχή με την συνδρομή του Βουλευτή της περιοχής μας κ. Βλάχου κατάφεραν να παραλάβουν την σχετική μελέτη από την ΤΕΔΚΝΑ.

2.  Η παράταξή μας ενημερώθηκε για την επαλήθευση της πληροφορίας και την παραλαβή της σχετικής μελέτης από την Δημοτική Αρχή στο Δ.Σ. την 14/07/2011. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος η παράταξή μας δήλωσε ευθέως την συμπαράστασή της  προς τη Δημοτική Αρχή προκειμένου από κοινού να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα αποτροπής της ενδεχόμενης εγκατάστασης των ΡΟΜΑ.

3.  Η παράταξή μας έως και σήμερα έχει συμμετάσχει με τον επικεφαλής κ. Γκίκα στις συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και έχει καταθέσει επανειλημμένα και επίσημα τις προτάσεις της.  

Από τα ανωτέρω, το εύλογο ερώτημα που χρήζει απάντησης από τη Δημοτική Αρχή είναι : πώς είναι δυνατόν η παράταξή μας, που γνωρίζει επακριβώς το ιστορικό της υπόθεσης που αναδείχθηκε μέσω του κ. Αθανασόπουλου, να διασπείρει τέτοιου είδους αισχρότητες ;;;

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york