Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελέσματα της συνέλευσης της “Αναγέννησης”

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Κορωπίου «Αναγέννηση», στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου για την συζήτηση θεμάτων ημερήσιας διάταξης.
Το πρώτο θέμα ήταν η αποδοχή ή μη της παραίτησης του Προέδρου της «Αναγέννησης» κ. Αριστείδη Γκίκα, που είχε αναλάβει δημόσια την πολιτική ευθύνη της ήττας την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου. Η συνέλευση ομόφωνα δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Προέδρου. Ο κ. Γκίκας ευχαρίστησε τα μέλη της Αναγέννησης για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του ως Πρόεδρος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο η «Αναγέννηση» να διαδραματίσει ξανά αποφασιστικό ρόλο στη νέα πορεία για την ευημερία των δημοτών του Κορωπίου.
Το δεύτερο θέμα ήταν η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, όπου ο Πρόεδρος κ. Α. Γκίκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Π. Μανούσης και ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. Θ. Αθανασόπουλος, ανέλαβαν την ευθύνη του αποτελέσματος. Έπειτα, ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών της Συντονιστικής Επιτροπής της «Αναγέννησης» καθώς και μελών της κίνησης.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί για το εκλογικό αποτέλεσμα παραιτήθηκαν προκειμένου να εκλεγεί νέα Συντονιστική Επιτροπή.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η εκλογή της νέας Συντονιστικής Επιτροπής της δημοτικής κίνησης και εξελέγησαν οκτώ τακτικά και τέσσερα αναπληρωματικά μέλη που είναι κατά αλφαβητική σειρά:
Τακτικά Μέλη
Αγγελής Δημήτριος
Αναγνώστου Μαρία
Δαρεμά Σοφία
Κερασιώτης Διονύσιος
Κωστούρος Κωνσταντίνος
Πιοτογιαννάκη Αργυρώ
Σοφιανός Φαίδων
Τσαπλαρής Αθανάσιος
Αναπληρωματικά Μέλη
Γεωργίου Δημήτριος
Καβασαλιώτης Στυλιανός
Σουρλαντζής Πέτρος
Ψιλάκη – Σοφρώνη Αθηνά
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν τρία τακτικά μέλη που είναι κατά αλφαβητική σειρά:
Γκίκας Σωτήριος
Μπότος Νικόλαος
Τσόλης Δημήτριος
http://mesogianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york