Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΕΣ "Η Κάντζα" - " Η ΛΗΣΤΕΙΑ" της Ειρένας Ιωαννίδου - Αδαμίδου με τον Κώστα Πρέκκα



ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΕΣ "Η Κάντζα"


ΤΡΙΤΗ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 20:30 

Θεατρική Παράσταση " Η ΛΗΣΤΕΙΑ" της Ειρένας Ιωαννίδου - Αδαμίδου 

με τον Κώστα Πρέκκα ,

Είσοδος 10 € (από τα οποία το 50% είναι προσφορά προς τον Σύλλογό μας)


Αφού ο Δήμαρχός μας απαξιεί να ενισχύσει τον Σύλλογό μας, που προσφέρει τουλάχιστον πολιτισμό και ενεργοποιεί μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με το θέτρο, αλλά προτιμά να σκορπά τα χρήματά μας για χορούς και πανηγύρια, εμείς θα βρίσκουμε πάντα τρόπους με την βοήθεια των κατοίκων της περιοχής μας


Και για γνωρίζει ο κόσμος μας έχουμε κόψει κάθε έξοδο (κόψαμε το τηλέφωνο, το Ιντερνετ, την καθαρίστρια κλπ) για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε θεατρικές παραστάσεις επιπέδου, και για τους μικρούς μας φίλους Επιτραπέζια αντισφαίριση και σκάκι.


Ο Σύλλογος μας στηρίζει τον πολιτισμό και τους Έλληνες Καλλιτέχνες 

Στις τελευταίες θεατρικές παραστάσεις της θεατρικής μας ομάδας ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ μας τίμησε με την παρουσία του ένας μεγάλος Ηθοποιός του Ελληνικού Κινηματογράφου ο Κ. Πρέκκας και προσφέρθηκε να παρουσιάσει μια ή περισσότερες παραστάσεις ενισχύοντας τον Σύλλογό μας με το 50% των εισπράξεων.


Σας περιμένουμε ...


Λίγα λόγια


Βασικό στοιχείο η ανθρώπινη μοναξιά από δύο διαφορετικές όψεις…. δυο άνθρωποι με μεγάλη διαφορά ηλικίας, εκείνος υπερήλικας, ιδιόρρυθμος και μόνος, εκείνη 19 ετών,  εισβάλλει σπίτι του για ληστεία… κι εκεί πλέκεται η ιστορία που ξεδιπλώνει τη ζωή και των δύο και μέσα από τις αντιθέσεις, συγκρούσεις και εξομολογήσεις αναπτύσσεται μια ανθρώπινη σχέση! Κονό τους σημείο η μοναξιά και η απογοήτευση από τους ανθρώπους! Πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα για τον θεατή, ειδικά σε μια εποχή που έχουμε ανάγκη αφύπνισης του συναισθήματος και της προσέγγισης κοινωνικών φαινομένων και θεμάτων που είχαμε κάπου αφήσει πίσω!  Εξαίρετη ερμηνεία, ενδιαφέρουσα παράσταση για όλες τις ηλικίες! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία που θεωρούμε βέβαιη!


http://pallinipress.blogspot.gr/2013/09/blog-post_21.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york