Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

EΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία η τετραήμερη οδική  εκδρομή του Δήμου Βάρης στη  Θράκη.
Η εκδρομή ξεκίνησε στις 23/12/2010 και με ενδιάμεσο σταθμούς έφθασε αργά το απόγευμα στην Κομοτηνή όπου διανυκτερεύσαμε στο ξενοδοχείο ARCADIA. Την επόμενη μέρα άρχισε το οδοιπορικό  ξενάγησης στα Θρακικά Τέμπη με το τρένο αρχικά και μετά στα Πομακοχώρια, όπου οι εκδρομείς είχαν ανεπανάληπτες εμπειρίες της μοναδικής φύσης της περιοχής. Αργά το απόγευμα επισκέφθηκαν την Ξάνθη, όπου ξεναγήθηκαν στην πόλη και έφαγαν και στη συνέχεια, επισκέφθηκαν την Κομοτηνή για ξενάγηση και βόλτα στα μαγαζιά της.
Το Σάββατο  πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Δέλτα  του Έβρου με τη σπάνια και μοναδική πανίδα και τις ποικιλίες αποδημητικών πουλιών. Μετά επισκέφθηκαν το γραφικό Σουφλί όπου στην αγορά και το μουσείο των μεταξωτών οι εκδρομείς του ΚΑΠΗ Δήμου Βάρης είδαν όλη την επεξεργασία του μεταξιού από το αρχικό στάδιο μέχρι το τέλος του.
Την επόμενη  μέρα επισκέφθηκαν τη Μονή Βατοπεδίου για εκκλησιασμό και ξενάγηση και με ενδιάμεσες στάσεις έφθασαν το βράδυ της ίδιας μέρας στη Βάρη. Στην εκδρομή έδωσαν το «παρών» ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ, γιατρός ορθοπαιδικός Χρήστος Ριφιώτης, το μέλος του Δ.Σ. και δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Τριβιζάς, η δημοτική σύμβουλος Τασία Πασπαλιάρη και το μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Λένα Ζιάννη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york