Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κατακεραύνωσε τον Γρ. Κασιδόκωστα ο Άγγ. Αποστολάτος

| |

Όπως είναι  γνωστό, ο ραδιοσταθμός Flash διοργάνωσε συζήτηση μεταξύ όλων των υποψηφίων Δημάρχων του νέου Δήμου Βούλας-Βάρης –Βουλιαγμένης. Σε αυτή τη συζήτηση ο κ. Κασιδόκωστας αρνήθηκε να απαντήσει στα ακόλουθα σαφή  ερωτήματα που του έθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Άγγελος Αποστολάτος:
1.Έτρεχε ή  όχι και στα δυο κομματα  να τον στηρίξουν προκειμενου  να μεινει απ'εξω απ τη συνένωση  η Βουλιαγμένη, χαρακτηρίζοντας  τους κατοικους  της Βούλας και της Βάρης χαχολους και τσικνηδες;
2. Τι εργο  εκανε στη Βουλιαγμένη, εκτός  από το να φυτεύει  λουλουδακια?
3. Έγιναν ή  όχι με την έγκρισή του οι  ασέλγειες που έχουν γίνει  στο Καβούρι , όπου  χτιζονται  εκει οικοδομικα τετραγωνα πολυοροφα,  κατά παράβαση κάθε οικοδομιού  κανονισμού;
4. Είναι αλήθεια  ότι εχουν ιδιοκτησιες συγγενεις  του και μελη του συμβουλιου  του στις εκτασεις αυτες;

Μετά τη σιωή του κ. Κασιδόκωστα, ο κ. Αποστολάτος  δήλωσε:
« Είναι θλιβερό για έναν άνθρωπο που διεκδικεί το δημαρχιακό αξίωμα του ενιαίου δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, να αρνείται το διάλογο με συνυποψήφιούς του  επιδεικνύοντας έτσι πρωτοφανή αλαζονεία και έλλειψη κοινωνικής συμπεριφοράς».

 «Η συμπεριφορά αυτή τουκ. Κασιδόκωστα δεν αποδεικνύει μόνο έλλειψη ήθους-αυτό είναι γνωστό άλλωστε στους πάντες-αλλά είναι και προσβλητική για τους συνδημότες μας. Και θα το διαπιστώσει αυτό στις εκλογές ο προσβλητικός υποψήφιος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york