Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Πέτρου Φιλίππου στο 2ο ΚΑΠΗ στο Λαγονήσι

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Σε θερμό κλίμα  έγινε χθες η συνάντηση  του  υποψήφιου δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου  και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Σαρωνικός Συνεργασία» με  τα μέλη του 2ου ΚΑΠΗ  στο Λαγονήσι.
Κατά τη διάρκεια της  συζήτησης  ο Πέτρος  Φιλίππου ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ για  το πρόγραμμα και τις  προτεραιότητες για το Δήμο Σαρωνικού.  Προτεραιότητες όπως είναι η ενίσχυση των πολιτικών κοινωνικής φροντίδας, η αναβάθμιση των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας,  η αναδιοργάνωση  των υπηρεσιών των ΚΑΠΗ στο πλαίσιο του νέου Δήμου Σαρωνικού.
Καθολικό αίτημα των μελών του ΚΑΠΗ η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καλυβίων και η στελέχωσή του με μόνιμους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και με το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό.
Επίσης ευχαρίστησαν τον κ. Φιλίππου για τη μέχρι τώρα συνεισφορά του, ως δήμαρχος Καλυβίων,  στην εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΠΗ,  για την υποστήριξη του Δήμου Καλυβίων σε όλες τις εκδηλώσεις του και του ευχήθηκαν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία από τη θέση του δημάρχου του νέου Δήμου Σαρωνικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york