Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ: Προτείνουμε τρεις δημόσιες συζητήσεις, στην Ανθούσα, τον Γέρακα και την Παλλήνη με την συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων

| |



Προς τους υποψήφιους Δημάρχους του νέου Δήμου Παλλήνης

Ενόψει των Δημοτικών Εκλογών, οι πολίτες του νέου μας Δήμου θέλουν να ακούσουν προτάσεις και όχι μονόλογο, έχουν κουραστεί από την στείρα αντιπαράθεση και τις κενές υποσχέσεις. Απαιτούν από εμάς να καταθέσουμε σαφείς, συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες προγραμματικές δεσμεύσεις.
Απαιτούν έναν ειλικρινή και ελεύθερο δημόσιο διάλογο στον οποίο θα αντιπαρατεθούμε όχι με λόγια, αλλά με ολοκληρωμένες προτάσεις, προγράμματα και στόχους για το αύριο της νέας μας πόλης.
Ανταποκρινόμαστε στην πρόταση του συνδυασμού «Δημοτική Οικολογική Συνεργασία» για έναν αξιοπρεπή διάλογο βασισμένο σε επιχειρήματα, αλήθειες και στοιχεία.
Προτείνουμε τρεις δημόσιες συζητήσεις, στην Ανθούσα, τον Γέρακα και την Παλλήνη με την συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων.

Θεωρώ ότι η συμμετοχή όλων των επικεφαλής των συνδυασμών μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες του νέου μας δήμου να διαμορφώσουν πλήρη εικόνα πριν πάρουν την απόφαση ευθύνης. Είναι ανάγκη και χρέος όλων μας να ηγηθούμε μιας πολιτισμένης προεκλογικής περιόδου με σεβασμό στους συμπολίτες μας.
Ελπίζω στην θετική απάντηση και των άλλων συνδυασμών!

Σπύρος Κωνσταντάς Υποψήφιος Δήμαρχος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york