Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης - Λειτουργία Ολοήμερου, Τραπεζοκόμοι, Συνοδοί Μαθητών


Παλλήνη 15-09-2010

ΠΡΟΣ:
1. Διευθύντρια Π.Ε. Ανατ. Αττικής κ. Βασιλική Ξυθάλη
2. Προϊσταμένη 3ου Γραφείου Π.Ε. Ανατ. Αττικής κ. Μαρία Κούβδου

Θέμα: Λειτουργία Ολοήμερου, Τραπεζοκόμοι, Συνοδοί Μαθητών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης σάς συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων σας.
- Το Δ.Σ. παρακαλεί την Υπηρεσία σας να μας γνωρίσει εάν είναι εφικτό να λειτουργήσει πλήρως το Ολοήμερο στο Σχολείο μας, ει δυνατόν και από σήμερα, όπως έχει ήδη εξαγγελθεί από τον Ιούνιο τ.έ. και όπως διαβεβαιώνει η Υπουργός Παιδείας με τις διά του Τύπου δηλώσεις της. Γνωρίζετε ότι έχουν καλλιεργηθεί αυξημένες προσδοκίες στους Γονείς, μετά την ένταξη του Σχολείου μας στην πιλοτική εφαρμογή του θεσμού, καθώς και ανησυχία μετά την περυσινή παταγώδη αποτυχία του Υπουργείου να διορίσει εγκαίρως εκπαιδευτικούς.
- Το Δ.Σ. αναμένει γραπτώς τις οδηγίες σας για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται εφέτος η σίτιση των μαθητών. Οι οδηγίες αυτές θα διανεμηθούν στους Γονείς, ώστε να μην εκφράζουν απαιτήσεις τις οποίες δεν δύναται να ικανοποιήσει το Δ.Σ., υποκαθιστώντας τη λειτουργία του Κράτους.
- Το Δ.Σ. σάς ενημερώνει ότι οι Μαθητές που προσέρχονται και αποχωρούν από το Σχολείο με λεωφορείο που μισθώνει η Νομαρχία είναι ασυνόδευτοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:
1. Διεύθυνση και Σύλλογο Διδασκόντων 1ου ΟΔΣΠ
2. Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών των Δημόσιων Σχολείων του Δήμου Παλλήνης
3. Σύλλογο «Αλ. Δελμούζος»
4. ΜΜΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york