Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Λήξη Θερινής Καμπάνιας Ενημέρωσης πληθυσμού για τον hiv/aids στην Ανάβυσσο

Παραλία Αναβύσσου: Λειβαδάς, Μπάμπαλη, Δρογώσης, Ευσταθία, Μέντα. Δωρεάν Συναυλία για το hiv/aids (4+5/9/10)
Δυο ημέρες δράσης, δυο ημέρες διασκέδασης. Μεγάλη Συναυλία, Beach Parties, Ζωντανές Αναμεταδώσεις, Video Projection και πάνω από όλα να παίξετε  εσείς την δική σας μουσική και να κάνετε τις δικές σας αφιερώσεις ζωντανά στον αέρα του Mind Radio.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
 
 
Λήξη Θερινής Καμπάνιας Ενημέρωσης πληθυσμού για τον hiv/aids.

Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Παραλία Αναβύσσου


Κώστας Λειβαδάς & Ανδριάννα Μπάμπαλη
Στάθης Δρογώσης
Ευσταθία
Μέντα

 
Δελτίο Τύπου 26/8/2010

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Don’t You Forget About Me – Simple Minds 1984
Μακάρι τα προφυλακτικά να μπορούσαν την κατάλληλη στιγμή,
από μόνα τους να φωνάξουν: «Μην με ξεχνάς».


Με κεντρικό σλόγκαν, της διήμερης εκδήλωσης, ένα διαχρονικά γνωστό νεανικό στίχο και φυσικά πάντα με το μότο της καμπάνιας «ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ»,   το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και την υπενθύμιση σε κάθε ενεργά σεξουαλικά άτομο να «προσέχει τον εαυτό του», να μην ξεχνά και να παίρνει πάντα προφυλάξεις.  
Στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που περνά η χώρα μας, η επαγρύπνηση του πληθυσμού  για θέματα όπως το hiv/aids, δεν είναι δευτερευούσης σημασίας, καθώς το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ΗΙV επιδημίας στην Ελλάδα παρουσιάζει σημαντική αυξητική τάση από το 2004, ενώ το 2008 παρατηρείται ο υψηλότερος αριθμός των νέων διαγνώσεων. 
Τα νέα αυξητικά νούμερα δημιούργησαν την ανάγκη να αγκαλιάσουμε καινούργιες ενέργειες που θα βοηθήσουν το μήνυμα μας να περάσει στο γενικό πληθυσμό. 
Με αυτή την δράση  το ΚΕΕΛΠΝΟ, επιλέγει για την ολοκλήρωση της θερινής καμπάνιας ενημέρωσης του πληθυσμού για τον hiv/aids, να συνεργαστεί με ένα άκρως νεανικό, διαδραστικό, διαδικτυακό μέσο και να διοργανώσει ένα διήμερο εκδηλώσεων σε μια πολυπληθή παραλία κοντά στη Αττική.   
Για δυο συνεχόμενες  μέρες, στη παραλία της Αναβύσσου  θα συμμετέχουν dj’s set, θα γίνουν ζωντανές αναμεταδώσεις, beach parties, μια μεγάλη συναυλία και για πρώτη φορά με την συμμετοχή του κοινού που θα περνάει ζωντανά στον αέρα του MindRadio τα δικά του μηνύματα, η παραλία θα αποτελέσει τον χώρο δράσης για όλο το κοινό.
      To ενδιαφέρον για την υγεία ωθεί την Δημοτική αρχή να ενεργοποιηθεί, να δραστηριοποιηθεί και να συνεργαστεί με φορείς ώστε να εφαρμόσει δράσεις στον τομέα της πρόληψης. Έτσι και φέτος συνεργάζεται με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)γύρω από τα λοιμώδη νοσήματα.
      Εκφράζουμε  τις ευχαριστίες μας στον κύριο Παπαδημητρίου Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ για το διήμερο Φεστιβάλ που διοργανώνετε στην παραλία Αναβύσσου.
      Η δαπάνη του Φεστιβάλ βαραίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ.  
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york