Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Κάλεσμα από το Δήμο Παιανίας για προσφορά τροφίμων

pallinipress110 Ο Δήμος Παιανίας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, πραγματοποιεί συγκέντρωση τροφίμων πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση των οικονομικά αδύνατων  συμπολιτών μας.

Για τον σκοπό αυτό ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με τη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παιανίας καλούν όλους τους κατοίκους Παιανίας και Γλυκών Νερών να συγκεντρώσουν τρόφιμα, προκειμένου να διατεθούν σε 62 καταγεγραμμένες μέχρι τώρα, οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας. Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που οι διεθνείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες δημιουργούν νέες μορφές φτώχειας, οι οικογένειες που αναζητούν στήριξη διαρκώς αυξάνονται και δημιουργείται επιτακτική η ανάγκη ο καθένας μας να προσφέρει ότι μπορεί.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας -όχι ευπαθή προϊόντα- όπως: λάδι, γάλατα εβαπορέ (για ενήλικες και παιδιά), μακαρόνια, ζάχαρη, ρύζι, όσπρια, κ.λ.π. στους παρακάτω χώρους :

  • Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί μέχρι και τις 25 Απριλίου 2013.
  • Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου οδός: Μιχαήλ Παπακωνσταντίνου 1 & Καραολή και Δημητρίου (1ος όροφος), τηλ. 210 6641610.
  • Κ.Α.Π.Η. Παιανίας οδός: Βασιλίσσης Φρειδερίκης 7, τηλ. 210 6641065
  • Κ.Α.Π.Η. Γλυκών Νερών, οδός: 25ης Μαρτίου, τηλ.210 6657013

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york