Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ο Δ. ΒΕΛΙΩΤΗΣ λύνει τις απορίες του κατοίκου Γέρακα

Κατ’  αρχήν θα ήθελα να πω στον φίλο Ν.Γ.  ότι τα όσα γράφει είναι πράγματι αυτά που δημοσίευσα.  Απορώ όμως, γιατί δεν αντιλαμβάνεται τα αυτονόητα. Μάλιστα προσπαθεί να υπονοήσει  κάτι…συσχετίζοντας τις απόψεις μου με την ιδιαίτερη Πατρίδα μου την Εύβοια και τα νερά του Ευρίπου... Η πράξη του αυτή δεν τον τιμά καθώς πρέπει να γνωρίζει πως μόνο τα νερά που κινούνται παράγουν έργο και όχι τα στάσιμα!...

      Επίσης  δεν τον τιμά το γεγονός, ότι θέτει  τα ερωτήματά του ταμπουρωμένος πίσω από την ανωνυμία του. Πιθανόν να μη διαθέτει αυτά… που διαθέτουν οι συμπατριώτες μου, ώστε να έχει το θάρρος να αποκαλύψει την ταυτότητά του.  
      Σε  ό,τι αφορά τις απαντήσεις που  επιθυμεί να του δώσω, όπως προανέφερα, αυτές είναι αυτονόητες και δεν περίμενα από έναν ΄΄έξυπνο΄΄ άνθρωπο σαν και αυτόν να μην τις αντιλαμβάνεται.
      Ο κύριος Έξαρχος, όσο και αν δεν  αρέσει στο φίλο μας, διαθέτει όλα  τα στοιχεία που δημοσίευσα και που  συγκροτούν την προσωπικότητα του. Δε μπορεί κατά συνέπεια κανείς να τα αμφισβητήσει, από αυτούς τουλάχιστον που επαληθεύουν τη λαϊκή ρήση “όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”.
      Είναι γνωστό σε όλους, ότι ο κύριος Έξαρχος  δε προερχόταν από την τοπική αυτοδιοίκηση, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε μειώνει την προσωπικότητα  και τις ικανότητές του.
      Πέραν όμως αυτού δε μπορεί να απαγορεύσει  κανείς τη συμμετοχή ικανών συμπολιτών μας στα δημοτικά δρώμενα. Αντίθετα θα πρέπει να τους ενθαρρύνει για να ασχοληθούν με αυτά.
      Μετά  την απόφαση του ΠΑΣΟΚ  να στηρίξει έναν μέτριο Δήμαρχο, ο οποίος το μόνο προσόν που διαθέτει είναι το να υπηρετεί το κίνημα και ταυτόχρονα να κακοδιαχειρίζεται και να σπαταλά τα χρήματα των συμπολιτών μας σε χαρές, πανηγύρια και δημόσιες σχέσεις, ήταν φυσικό επακόλουθο, ένας έντιμος άνθρωπος  να μη μπορεί να αντιμετωπίσει τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα να υλοποιεί το όραμά του.
      Μετά  από την απόφαση αυτή του κυρίου Έξαρχου, ο οποίος όπως προανέφερα δεν  προερχόταν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είχα να επιλέξω μεταξύ των Αυτοδιοικητικών  τον καταλληλότερο. Αυτός αναμφισβήτητα  είναι ο Σπύρος Κωνσταντάς, ο οποίος, πέραν των άλλων, δεν υστερεί σε εντιμότητα, κύρος και αποτελεσματικότητα από τον κύριο Έξαρχο.
      Βέβαια  ο φίλος μας πιθανόν να επιθυμούσε να παύσω να ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση για να αφήσω ελεύθερους τους διοικούντες να παρανομούν.
      Να  αλλοιώνουν δηλαδή αποφάσεις Δημοτικού  Συμβουλίου, προσθέτοντας τιμολόγια, να εγκρίνουν ελλειμματικούς ισολογισμούς, να διαγράφουν χρέη από το Δήμο μας, να   πληρώνουν τα έργα σε πολλαπλάσιες τιμές των κοστολογίων, να εξαφανίζουν χρήματα από τους Παιδικούς Σταθμούς, να αφήνουν τη δημοτική μας περιουσία αναξιοποίητη με αποτέλεσμα να την χάνουν, να μεταφέρουν ιδιοκτησίες τους σε μεγαλύτερης αξίας τοποθεσίες, να καταργούν δρόμους και να τους προσκυρώνουν σε ιδιοκτησίες τους και άλλα πολλά που σύντομα θα γνωστοποιηθούν στους συμπολίτες μας. 
      30/8/2010 
      Δ. Βελιώτης
      Επικεφαλής  Μείζονος Αντιπολίτευσης
      Δήμου Γέρακα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eρωτήματα κατοίκου Γέρακα σχετικά με την επιλογή του κου Βελιώτη να στηρίξει τον κο Κωνσταντά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york