Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Υπερκομματικός ο συνδυασμός «Ζούμε Μαζί» στο δήμο Σαρωνικού

| | |

Ο συνδυασμός «Ζούμε Μαζί» στον Δήμο Σαρωνικού ,θέσπισε και διατηρεί ένα υπερκομματικό χαρακτήρα καθώς συγκροτείται από ανθρώπους με διαφορετικές πεποιθήσεις και ιδεολογικές αναφορές. Αυτό που μας ενώνει είναι η κοινή θέληση για την σωστή διαχείριση του Νέου Δήμου, την σωστή οργάνωση και την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων. Η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Χριστίνα Χριστοφάκη μέσα στα πλαίσια αυτά είχε αποστείλει προς την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συγκεκριμένα στον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου κ. Θανάση Τσούρα την ακόλουθη επιστολή :

Καλύβια , 11/6/2010
Αγαπητέ Θανάση,
ήθελα να σ’ ενημερώσω ότι στο νέο Δήμο Σαρωνικού (Ανάβυσσος, Καλύβια Θορικού, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα) έχει δημιουργηθεί μια κίνηση με πολίτες από διάφορους πολιτικούς χώρους χωρίς μέχρι τώρα παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και άλλους που έχουν παίξει και παίζουν ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα, η οποία σκοπεύει να δώσει μια ώθηση προς την κατεύθυνση της ανανέωσης και των στόχων που έχει διακηρύξει το πρόγραμμα Καλλικράτης.
Από τις μέχρι τώρα συζητήσεις διαφαίνεται ότι η πλειοψηφία των συμμετεχόντων προσανατολίζονται προς μία δική μου υποψηφιότητα.
Θα ήθελα να σ’ ενημερώσω ότι κι εγώ η ίδια αλλά και η οικογένεια μου έχει έντονη και συνεχή παρουσία στα τοπικά ζητήματα (ο πατέρας μου έχει χρηματίσει επί 12ετία αντιδήμαρχος και ήταν ο πρώτος μη γηγενής και μη δεξιός, δηλαδή μέλος του ΠΑΣΟΚ, που εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο Καλυβιών). Θεωρώ ότι οι ειδικές τοπικές συνθήκες δεν κάνουν σκόπιμη την υποβολή αιτήματος μέσα στα πλαίσια των κομματικών διαδικασιών για τις οποίες ενημερώθηκα, αλλά ταυτόχρονα θεωρώ απίθανη την ύπαρξη άλλης υποψηφιότητας από το χώρο του ΠΑΣΟΚ στον ίδιο Δήμο. Είναι αυτονόητο βέβαια ότι μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας είναι ευπρόσδεκτα. Εξάλλου συμμετέχουν ήδη ποσοτικά και ποιοτικά με ικανοποιητικό τρόπο.
Αν εκλεγώ, πρόθεση μου είναι βέβαια να εντάσσομαι στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής του κόμματος μας στην Αυτοδιοίκηση και να είμαι σε στενή επαφή με το κόμμα στο οποίο ανήκω.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποφάσισε να υποστηρίξει τον συνδυασμό μας, «Ζούμε Μαζί» στον Δήμο Σαρωνικού, όπως και πολλούς συνδυασμούς σε διαφορετικούς Δήμους όλης της χώρας. Η απόφαση αυτή μας ενισχύει και ενδυναμώνει την αποφασιστικότητά μας για την αναζήτηση ευρύτατης στήριξης από το σύνολο της κοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york