Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Την άμεση αναζήτηση των αιτιών της πυρκαγιάς ζήτησε η κ.Χριστίνα Χριστοφάκη από τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος

Την άμεση αναζήτηση των αιτιών της πυρκαγιάς στο Λαγονήσι, που τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις επτά σήμερα 27/07/2010, ζήτησε η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνίδας, Χριστίνα Χριστοφάκη από τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Ανατολικής Αττικής σε επικοινωνία που είχε μαζί του.
Η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνίδας, μόλις ενημερώθηκε για την εκδήλωση της πυρκαγιάς, επικοινώνησε με τον πυροσβεστικό σταθμό Λαυρίου καθώς και με τους κοινοτάρχες κ. Πεγκά και κ. Γκίνη από τους οποίους ζήτησε άμεση βοήθεια για την αποφυγή επέκτασης της και την προστασία των περιουσιών των κατοίκων της περιοχής.
Η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του λόφου των Αξιωματικών ( Σφενδόνη) στο Λαγονήσι για τέταρτη φορά έκαψε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο επιχειρούσαν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
Η επικεφαλής του συνδυασμού ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ κ. Χριστίνα Χριστοφάκη ευχαρίστησε τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Ανατολικής Αττικής για την άμεση παρέμβαση, ενώ επικοινώνησε και με τον περιφερειάρχη κ. Ηλία Λιακόπουλο για το ίδιο θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york