Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Η Χριστίνα Χριστοφάκη στην εκδήλωση του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων «ΝΕΑΡΧΟΣ»

| |

Στην εκδήλωση του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων «ΝΕΑΡΧΟΣ» στο SWEET PALACE στο Λαγονήσι παραβρέθηκε την Κυριακή η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού, Χριστίνα Χριστοφάκη.
Η υποψήφια Δήμαρχος αναφερόμενη στο αίτημα του συλλόγου για την δημιουργία πλωτής εξέδρας ξεκαθάρισε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της θα κάνουν ότι είναι δυνατό ο ώστε ο «ΝΕΑΡΧΟΣ» να αποκτήσει το δικό του φυσικό χώρο, το δικό του σπίτι.
Σε συνάντηση μάλιστα που είχε με το Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας η κυρία Χριστοφάκη έθεσε το θέμα ικανοποίησης του αιτήματος του συλλόγου «ΝΕΑΡΧΟΣ» για την δημιουργία πλωτής εξέδρας.
Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσε την κυρία Χριστοφάκη ότι ανάθεσε σε αρμόδιους επιστήμονες της Παντείου και περιβαλλοντολόγους, την πραγματοποίηση τεχνικής μελέτης για την δημιουργία πλωτής εποχιακής εξέδρας μήκους πενήντα μέτρων. Σύμφωνα με τον ΓΓ του Υπουργείου Ναυτιλίας η μελέτη θα ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες και θα τεθεί υπόψη του Δ.Σ του ΝΕΑΡΧΟΥ.
Η υποψήφια Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι οι ίδια και οι συνεργάτες της του συνδυασμού ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ θα προβούν στις αναγκαίες περαιτέρω ενέργειες για την υλοποίηση του έργου. Πρόθεση της κυρίας Χριστοφάκη είναι η άμεση επικοινωνία και συνεργασία της ίδιας και των συνεργατών της με όλους τους φορείς και τους συλλόγους του νέου Δήμου Σαρωνικού.
Στην εκδήλωση του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων «ΝΕΑΡΧΟΣ» την κυρία Χριστοφάκη συνόδεψαν ο αντιδήμαρχος Καλυβίων κ. Καρακασίλη , ο δημοτικός σύμβουλο Καλυβίων κ. Πετρόπουλος, ο κ. Πουλόπουλος και ο κ. Κώνστας οι οποίοι στελεχώνουν την ομάδα της για την διεκδίκηση του Δήμου Σαρωνικού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york