Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΕΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΡΗΣ

Μετά την προσχηματική διαβούλευση από τον Οργανισμό της Αθήνας κατ΄εντολή του εποπτεύοντος Υπουργείου ΥΠΕΚΑ της κας Μπιρμπίλη για την επεξεργασία του 4ου κατά σειρά φέτος Π.Δ. για τον Υμηττό, που δεν γνωρίζουμε επακριβώς τι αλλαγές τελικά θα επιφέρει στην περιοχή μας, η διαφαινόμενη προοπτική είναι επιβολή καθεστώτος κατά πολύ χειρότερο από το ισχύον. Η πρόταση που φαίνεται ότι προωθείται, χωρίς να εισακούγεται καμιά άποψη και καμιά εισήγηση απ΄όπου και αν προέρχεται, είναι απαιτούμενη αρτιότητα 40 στρεμμάτων και δυσβάσταχτα πρόστιμα.
Η δυσμενής αυτή προοπτική  πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση, γιατί πρέπει να βρούμε όλοι μαζί τρόπο  αντίδρασης. Υπάρχει τρόπος να αντιδράσουμε, αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι και να συναποφασίσουμε τι ακριβώς όλοι μαζί θα κάνουμε.
Η τελευταία ανακοίνωση του τοπικού συλλόγου περί κατεδαφίσεων νομίζουμε ότι είναι άστοχη και μόνο πανικό μπορεί να προκαλέσει.
Οι κάτοικοι του  Χερώματος, που έχουν τίτλους κυριότητας, από αυτά που κινδυνεύουν είναι κρατική αδιαφορία και υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής.
Η συσπείρωση και  η ενότητα είναι τα μονα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε διέξοδο  από το αδιέξοδο που φαίνεται να επιχειρεί να διαιωνίσει η κα Μπιρμπίλη με τη συγκεκριμένη πολιτική της.

                                                       Φώτης Κούτρας
                                                       Σπύρος Τριβυζάς
                                                  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΕΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york