Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Εκρομή στα Καλάβρυτα του Συλλόγου Μεσσηνίων «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών «ΓΡΗΓ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ          ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ – ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
        ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ                      ΟΙΚΙΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓ. ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
            «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»                                               «ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»   


ΕΥΧΑΡΙΣΤHΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 ο Σύλλογος Μεσσηνίων «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών «ΓΡΗΓ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ», πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στα Καλάβρυτα. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν πάρα πολλά μέλη και φίλοι των συλλόγων.
Δόθηκε η ευκαιρία στους εκδρομείς να γνωρίσουν από κοντά την όμορφη και ιστορική πόλη, τον τόπο Θυσίας στον οποίο οι Ναζί το 1943 εκτέλεσαν του άνδρες και τα παιδιά της πόλης, τη Μονή της Αγίας Λαύρας στην οποία ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε το Λάβαρο της Επανάστασης και το ιστορικό μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της επετείου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Καλαβρύτων αναπαράσταση της ύψωσης του Λάβαρου της Επανάστασης. Η θαυμάσια ημέρα που επικράτησε συνετέλεσε ώστε να επιστρέψουν όλοι ενθουσιασμένοι.
Τα Διοικητικά Συμβούλια αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τα μέλη και τους φίλους των Συλλόγων για τη συμμετοχή τους.


                                                      
 Ο Πρόεδρος   του Δ.Σ.                         Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
«Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»                          «ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»


Αναστάσιος Μπουντουβάς                   Αθανάσιος Ηλιόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york