Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Επιστολή δημοτών Δήμου Γέρακα στον Δήμαρχο κο Θανάση Ζούτσο σχετικά με τις μονοδρομήσεις και το πρόβλημα που έχουν αναδείξει οι κάτοικοι της οδού ΚΥΠΡΟΥ



Κύριε Δήμαρχε του Γέρακα (κ. Αθανάσιο Ζούτσο)

θα ήθελα να μάθω τις προθέσεις σας στην επιστολή των συνδημοτών σας για τις μονοδρομήσεις στον Δήμο Γέρακα και το πρόβλημα που έχουν αναδείξει οι κάτοικοι της οδού ΚΥΠΡΟΥ, η οποία και σας έχει αποσταλεί από τις 21/03.2010.

Σε περίπτωση που δεν την λάβατε σας την αποστέλω εκ νέου.! 

Με τιμή  Σταύρος Ριζάκος 

Ακολουθεί η επιστολή που έχει σταλεί στον Δήμαρχο Γέρακα κο Θανάση Ζούτσο 






Προς : κ. Αθανάσιο Ζούτσο
            Δήμαρχο Γέρακα

Οι συνδημότες σας επί
της οδού Κύπρου
Κώστας Μακρής &
Ριζάκος Σταύρος
Τηλ:   2106048119
Κιν :   6974010119
e-mail : rizakoss@yahoo.gr
           Ημερ: 21/03/2010


Θέμα:  Κίνηση Οχημάτων επί της οδού Κύπρου
ΣΧΕΤ: Επιστολή ΄΄Κίνηση Οχημάτων επί της οδού Κύπρου΄΄ από 12/10/2009
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μέχρι σήμερα επικοινωνία που είχαμε, σε όλα τα θέματα επί του Δήμου μας, που έχουν ανακύψει.
Οι μονοδρομήσεις που ετοιμάζετε στην περιοχή είναι απαραίτητες για την ομαλή κίνηση των οχημάτων. Στα πλαίσια όμως αυτά, μια και είναι έτοιμα να ενεργοποιηθούν θα σας παρακαλούσα να δείτε το κάτωθι θέμα: 
 Εμείς που διαμένουμε επί της Κύπρου, αλλά και μερικοί ακόμα συνδημότες σας, και ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του δρόμου της οδού Κύπρου (δηλ απέχουν 50 έως 80 μέτρα από την οδό ΕΘ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ), και θελήσουν να μπουν κινηθούν προς την ΕΘ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ θα πρέπει να κινηθούν μέχρι το τέρμα της οδού Κύπρου και να κάνουν Αριστερά στην ΥΔΡΑΣ και μετά πάλι Αριστερά στην Οδό ΔΗΛΟΥ  για να μπουν στην τελικά στην Οδό  ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ (δηλ να κάνουμε μια απόσταση σχεδόν μισό χιλιόμετρο -500 μέτρα -). Αυτό γίνεται διότι στην οδό ΣΠΕΤΣΩΝ όπως έχει αποφασιστεί (τοποθετημένη σκεπασμένη σήμανση) να μονοδρομηθεί προς την ΚΥΠΡΟΥ και δεν θα μπορούμε να κάνουμε εκεί ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
   Η οδός ΣΠΕΤΣΩΝ είναι μικρή σε μήκος και η φορά της δεν προσδίδει καμιά επιπλέον διευκόλυνση στους δημότες, επιπλέον στην κατεύθυνση που είναι, οδηγεί μόνο τελικά προς την οδό ΓΑΡΗΤΟΥ και μόνο (κατεύθυνση που μπορεί να πάει κάποιος χρησιμοποιώντας  και την οδό ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ).  
   Στα πλαίσια αυτά, και για λόγους εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής μας, θα ήταν προσφορότερο η οδός ΣΠΕΤΣΩΝ να μονοδρομηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση για το κομμάτι ΚΥΠΡΟΥ εως ΚΑΡΠΑΘΟΥ για να εξυπηρετεί την γρήγορη έξοδο των κατοίκων προς την οδό ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. (Σας επισυνάπτω και σχετικό Διάγραμμα οδών με την πρόταση αποτυπωμένη.) 

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και το χρόνο σας        
                                                                                            Με εκτίμηση,   οι συνδημότες σας

                                                                                                                     Κώστας Μακρής
                                                                                                                     Σταύρος Ριζάκος



Πρόχειρο Σχεδιάγραμμα των γύρω οδών


κάντε κλικ στην εικόνα για να την δείτε μεγαλύτερη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york