Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ : Αποκαλυπτήρια μνημείου Αντώνη Ζησιμόπουλου

Σε μια σεμνή τελετή όπως αρμόζει σε ήρωες , ο Δήμος Βάρης τίμησε τη μνήμη του Βαριώτη Αντώνη Ζησιμόπουλου που έχασε τη ζωή του μαχόμενος για τη ελευθερία της Κύπρου κατά τη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής το 1974. Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν του έγιναν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στον περίβολο του Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βάρκιζας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Κ.Κ.Παύλου , η υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Βασίλης Οικονόμου και Παντελής Ασπραδάκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος και Νίκος Καντερές, ο πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Μιλτιάδης, η νομαρχιακή σύμβουλος Μαρία Φουρναράκη. Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιο Λεβέντη εκπροσώπησε ο κ. Ιωάννης Τόλιος.

Οι ένοπλες δυνάμεις εκπροσωπήθηκαν από τον Ταξίαρχο Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ.Σωτήρη Ματσουράνη, τον Διοικητή Αεροπορικής Βάσης 128 Σ.Ε.Τ.Η. Σμήναρχο Ιωάννη Καλύβα, τον Ταγματάρχη Ειδικών Δυνάμεων Γρηγόρη Γαρουφαλιά και τον Ταγματάρχη Ειδικών Δυνάμεων Αντώνη Γιάνγκο.

Τα σώματα ασφαλείας εκπροσωπήθηκαν από τον Διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Βάρης Ανδρέα Δασκαλά, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης Ανδρέα Σταυρίδη, τον Διοικητή του Λιμεναρχείου Βουλιαγμένης Ιωάννη Μπότα και τον Υποπυραγό του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Αχιλλέα Θεοδώρου.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους , ο πρόεδρος του συλλόγου ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74 Παναγιώτης Αφάλης, ο κ. Λοΐζος Λοΐζος πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος, ο κ.Δημήτρης Βλαστάρης αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Πολεμιστών [[ΕΛΔΥΚ 1974]], ο επίτιμος Στρατηγός Σχολής Ευελπίδων Εμμανουήλ Ξυδέρης ,ο Έφεδρος Υπολοχαγός Καταδρομών Νικόλαος Πλάκαλης και εκπρόσωποι των συλλόγων Επαγγελματιών Αλιέων Βάρκιζας και Ερασιτεχνών Αλιέων Βάρης-Βάρκιζας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york