Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΤΙΝΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Με επιτυχία η εκδήλωση-ομιλία στο Μενίδι

|

Με μια ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση-ομιλία, ξεκίνησε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ, στην Περιφέρεια Αττικής την προεκλογική του εκστρατεία, στο Ξενοδοχείο ΑΧΑΡΝΗΣ, στο Μενίδι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009.
Στην συγκέντρωση παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου, το οποίο με ενθουσιασμό έδωσε το παρόν για την νικηφόρο πορεία του ΠΑΣΟΚ αλλα και για την στήριξη του Ντίνου Βρεττού.
Ο κ. Ντίνος Βρεττός αναφερόμενος στην διακυβέρνηση της Ν.Δ., ανάμεσα στ’αλλα τόνισε ότι η επανίδρυση του κράτους ήταν ουσιαστικά μια καθίζηση του κράτους, ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο Καραμανλή είναι ο τρόπος που αντιμετώπισε τα σκάνδαλα, με εμφανή παραδείγματα το Βατοπαίδι, τους κουμπάρους, τα δομημένα ομόλογα, τις υποκλοπές κλπ. Κατήγγειλε την έλλειψη κοινωνικής πολιτικής χαρακτηρίζοντας τον τομέα της υγείας και το ΕΣΥ, ως τον μεγάλο ασθενή που δημιούργησε η κυβέρνηση της Ν.Δ καθώς και την πλήρη κατάρρευση του εκπαιδευτικού συστήματος.
Κλέινοντας την ομιλία του είπε οτι η κυβέρνηση παραδόθηκε, το ΠΑΣΟΚ είναι κοντα σε μια νεά νίκη, μια νεα νίκη του Ελληνικού λαού.Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα,έχει πολιτική και κυρίως έχει έναν πρωθυπουργό δοκιμασμένο και αριστεύσαντα σε όλες τις θέσεις που έχει περάσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york